Apex 2011->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Slow, 10/1/11.

 1. rn78

  rn78 Guest

  Vs: Apex 2011->

  joustoputkien ja haaraputkien liitos heikoin kohta. Kahdet putket ollut paikallaan ja molemmista kului puhki haaraputkien laippaliitokset. Viimeisellä kerralla oli myös haaraputkia katkennut joten täytyi tehdä kehitystyötä joka japanissa jäänyt kesken. Ilmeisesti kestotestit tehtaalla eivät kestä 20 000 kilometriä. Tosin eka putket menivät jo siinä 12 000 kieppeillä. Ei nyt vieläkään liity kyllä apexiin, joten pitääköhän tästä siirtyä keskustelemaan tuonne warren puolelle?
   
 2. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Vs: Apex 2011->

  Niin sitä luuli pari vuotta sitten että ajellaan vanhoilla kelkoilla loppuikä... Näin ei päässyt käymään ;D
  Kyselin XTX-malliin öhlins, wp, totaltek ja ei ollut muuta kuin ei oota myydä, ilmeisesti öhlinsiä ruvetaan "tekemään" ihan tuossa lähistöllä se on sitten toinen asia jotta tarvitsenko niitä ko tälle kaudelle on sattunut koko kelkkailuhistorian kaikki sattumat, oisko aika hidastaa vauhtia ja naatiskella enemmän maisemista ::) Joka tapauksessa pitkä kesä edessä :'( ja taidan noutaa kelkan liikkeestä vasta syksyllä kun ekat lumet on maassa.
   
 3. JCLG

  JCLG Well-Known Member

  Vs: Apex 2011->

  Neuvoa tarvitaan. Löytyi ehkä soppeli Apex SE tarkoitus olisi jos Apexiin päätyy laittaa 365/44 matto alle. Kummin kannattaa tehdä.

  Hankkia SE ja jatkaa se 365 pitkäksi. Miten käy ajo-ominaisuuksien? Track Usalla olis jatkot jotka taittuu ylöspäin takaa.

  vai

  Hankkia XTX ja vaihtaa iskarit eteen ja muuta kivaa jotta se olisi linjassa sporttisempaan ajoon SE:n ominaisuuksiin. Molempiinhan joutuisi vaihtaa maton 44mm harjaiseksi.

  Backäriä matoksi vai RipSaw 44mm tai onko jotain muuta?
   
 4. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vs: Apex 2011->

  No ei ainakaan Bäkkäriä. Tehokkaalla kelkalla son kolome reissua ja laput kaatuu.... Ite lähtisin ostaan valmiiksi pitkän. Jotenki äkkiseltään tuntuis että tuon pätkäalustan, tai no pätkän ja pätkän, jatkaminen ei varsinaisesti paranna sen alustan toimintaa. Lyhyenä se siis toimii erittäin hyvin, mutta nuo jatkamisoperaatiot on aina vähä niin ja näin. Eli minä ainaki lähtisin katteleen XTX:ää ja siihen 44 mattoa ja keulaan kunnon keppejä. Siinä pääsee halvemmalla ja hepommalla.
   
 5. NipaTu

  NipaTu Kelkaton.

  Vs: Apex 2011->

  Itsekkin sitä mieltä että valmiiksi pitkä ja sitä parannella. Keväällä pääsin kumpaakin 2012 mallista ajamaan ja yllätyin kuinka hyviä pelejä ne kumpikin oli viedä verraten nytroon.
  Ei tässä nykyisessä bäkkärissä pitäisi laput taittua, ei ainakaan viime talvena tullut yhtään sellaista vastaan. ripsawta ei kannata edes harkita.
   
 6. JCLG

  JCLG Well-Known Member

  Vs: Apex 2011->

  Luin tän topicin lävitse ja taitaa se XTX olla parempi mulle. Mutta ruoho voi olla vihreämpää aidan toisella puolella...

  Kiitos avusta. Viime vuonna olisin tehnyt virheen kun olisin ostanut pätkä nytron mutta onneksi täältä sai apua niin tuli tehtyä oikea valinta. Tai siis jatketttu pätkähän toi on mutta silti.
   
 7. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  Vs: Apex 2011->

  Se osti yksi kylänmies viimetalveksi XTX:n.Iskareita manailee kun telastosta porsii joka reissulla.Tykkäs että Warren monosta sai paljon herkemmän ja kantavamman.
   
 8. Puppe

  Puppe BackyardKing

  Vs: Apex 2011->

  Tuo xtx alustahan on sama molemmissa, minusta näyttää vaan pitemmältä proactionilta eli ei herätä luottamusta patikkoon.
   
 9. Viper MCX

  Viper MCX SR Viper L-TX MCX. Warrior GT MCX. KG700.

  Vs: Apex 2011->

  En tiedä missä Sipolalla menee tuo tehokkaan kelkan raja :eek:
  Tiedän 2 kpl 365 jatkettuja turbo Nytroja, joissa ei ainakaan
  ole kaatumis ongelmaa 44 bäkkärillä
   
 10. JCLG

  JCLG Well-Known Member

  Vs: Apex 2011->

  Onko mulla sit kolmas 8)
   
 11. NipaTu

  NipaTu Kelkaton.

  Vs: Apex 2011->

  Olihan niissä joissa ongelmia, ainakin 2009 vuoden puolella niin kuin omanikin oli. Ei kylläkään lappujen kaatumista vaan repesivät vulkanoinnista, useamman bäckkärin vaihtelin uuteen 2010 kevään ja syksyn aikana asiakkaiden laitteisiin jotka olivat vakioita. Nykyään on taas kestävä tai ei ainakaan itselleni ole tullut vastaan enää samoista ongelmista kärsiviä.
   
 12. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Vs: Apex 2011->

  Warren mono on kyllä hyvä kun saa vaan simmit itelle kohilleen. Meinaat jotta iskarit porsii joka reissulla vai alusta muuten?
  Onhan tuo 365 pitkä jo sellainen tuon painoisessa laitoksessa että ei tule kestämään kunnon sporttista menoa patikossa siihen on SE-malli joka tuntuu kestävän kainuusta jäämerelle 24h ajossa ;D Tai kestihän sillä reissulla 1200renen alusta sen matkan ja miehen ajotyylin tuntien kelkka on nähnyt vaikka ja vallan mitä :-[
  Jos joku on kuullut jotta jollain valmistajalla on pumppuja tulossa alustaan hihkaiskaa...
   
 13. vectoori

  vectoori Guest

  Vs: Apex 2011->

  Mikään monoalusta ei kestä vakiona jäämerelle asti, ikävä tosiasia noilla jäämeren ratsujen vauhteilla.. Skidoo kyllä oli ihan vahvistelematon ja kesti. Eli voin tästä vetää jonku jamahamiehiä ärsyttävän johtopäätöksen ;D ;D
   
 14. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Vs: Apex 2011->

  Kestää-eikestä :eek: :eek: Mulla onneks on mono kestäny 14000 pelkillä iskarihuolloilla. Mitä nyt niitä liukurungon vahvikkeita napsu tämän tästä. Nyt oli kyllä mennyt rosterivahvikekin poikki mikä herätti hämmästystä. No kesti se 26 kertaa pitempään kuin alumiininen. Nyt sopi kyllä aika huonosti uusi vahvike paikalleen. Jouduin hiomaan vähän etualareunasta pois. En tiiä onko liukurunko muuttanut muotoaan kun edellisen kerran sopi täydellisesti mulle ja emännän kelkkaan. Toivottavasti muilla minulta niitä hankkineita ei ole ollut samoja onkkelmia.
   
 15. NipaTu

  NipaTu Kelkaton.

  Vs: Apex 2011->

  Jäikö se kantaaan päistään vai mikä siinä ahdisti?
   
 16. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Vs: Apex 2011->

  Eiku takimmainen reikä ei oikein sattunu paikalleen ennenkuin kevensi vähän etureunasta
   
 17. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Vs: Apex 2011->

  OT:Jaa sillä lähti tuolta allekirjoituksesta se toinen brp-tuote pois... Kuitenkin nelarin meinasit laittaa päivittäiskruisailuun?
  Topic: Oliko pöllillä se titaanista tms. p*skottu pukki paikoillaan? Ihme ja kumma mulla kesti viime talven monoilu-alusta poislukien vahvikkeet jotka tuli bavolta uudet, ihmeen hyvin pysyi poikien mukana reissussa
  OT: paitsi sen erään nytrokuskin mukaan ei tainnu keretä kovinkaan moni muu olipa tahteja 2 tai 4... Takuuasiat toimi tällä nytroilevalla kuskilla niin hyvin joten ei samapa tuo vaikka alusta pasahtelisi rikki kun TAKUU toimii.
  Toisen liikkeen takuuasiat on sitten erikseen toivottavasti en saa samanlaista kohtelua kuin pari tuttua.... niistä ei sitten sen enempää
  Mitenkä vectoori ens talvena istutaanko visusti tuulilasin takana perse penkissä ja körötellään hissukseen, minä voin liittyä näihin sinun mainitsemiisi köröttelijöihin kun ei vieläkään ole parantunut edellistalven sattumat, olisi pitänyt jatkaa täysin tuolla hyväksi koetulla linjalla: edetään täysin maisemia katelle. :-[
   
 18. vectoori

  vectoori Guest

  Vs: Apex 2011->

  No eihän tässä vielä tiijä minkä laitttaa mutta tonne paskaosulaan petäisenniskaan en pankista haettuja velkarahoja ainakaan vie ;D.
   
 19. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Vs: Apex 2011->

  OT: Äijähän on kärttysäksi tullut ;D Rivien välistä luettavissa jotta hakee epsillä olevan venturen APEXin ::) oulusta ;D ;D
   
 20. janzka

  janzka Eka vuosi ilman nelaria

  Vs: Apex 2011->

  Ja sitte ku ajetaan tälläsiä rautapersereissuja(1000-2000km), ni jostai kumman syystä usein Yamahat kestää koko matkan ilman ongelmia. Viime vuonnaki pari jätkää oli ajanu Nytro(i)lla jonku tonnin, eikä muistaakseni ollu ku joku pikku vika... Se ero näihin Dooihin ja muihin vermeisiin, et kone ois pitäny vaihtaa ;D ;D ainaki melekee. Ja mistähä kumman syystä nuo pitkät matkat ajetaa usein jammulla, sitäpä voi miettiä.

  Nii, mut eikö tuo alusta oo kuitenki melkee sama ku pätkä nytrossa? "onks se hyvä?" "Ei, se on paras!" ;D
   

Suosittele tätä sivua