FX Nytro XTX

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Larkko, 11/1/09.

 1. mikada

  mikada Yamaha Sidewinder 2017

  Vs: FX Nytro XTX

  Eli ei mitään dramaattista tuotekehitystä. Telapyörät voi vaihtaa paremmiksi kunhan tulee vaihdonaika ja jos näpit jäätyy, niin laittaa lämpimämmät kinttaat :) Tai voihan nuo lämppäritkin päivittää parempiin jos tarvista. Ja onko noissa vanhemman mallin pakoputkissa ollu muka joku ongelma ???. Äkkiseltään vois sanoa, että ei kannattaisi maksaa 2000€, jotta saisi 09:in sijasta 10:in.
   
 2. PKE

  PKE Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  Ja jos viisas on, niin ostaa sen Keskon toimesta pidennetyn -08 RTX:n. Se olisi ainakin oma valinta, jos puolipitkää ajamatonta Nytroa nyt kattelisin.
   
 3. Larkko

  Larkko Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  Täksi talveksi tilattu Slydogin Powder Houndit, kun kohtuu hinnalla sai. Saapa nähdä tekeekö niillä mitään, mutta erottuupa ainaki massasta. Jos ei muuten, niin ainaki värityksellä :)

  Vieläkö tulis lunta rännän ja veden sijaan...
   
 4. rn78

  rn78 Guest

  Vs: FX Nytro XTX

  Ainakin rx-1 ollut ongelmia putkistoissa ja markkinoille tuotu titaanin rinnalle teräksestä valmistetut putket
   
 5. elani

  elani SRViper LTX-15ProBoost,Viking -91,SD Elan-75 ja-82

  Vs: FX Nytro XTX

  Nyt on Nytrossa kaikki tarvittavat hilppeet paikoillaan: Edessä Öhlins 3-säätökepit ja alustassa 46 mm Öhlins 3-säätöiset. Trail-tankki paikoillaan ja Ulmerin Stage 2 kytkin kitti. Valoa antavat H4 xenon muutossarja, mattona potkii Camoplast Sokosti nonslip vetöpyörien pyörittämänä. Uloimmat telapyörät vaihdettu hieman korkeampiim tarvikepyöriin liukujen kulumisen hidastamiseksi. Nyt ei tarvita kuin paljon lunta, että pääsis maistelemaan.
  Kuvia laitan kun saadaan peli tallista lumen päälle. Nyt ei ole lunta kuin 4 cm.
   
 6. Puttonen

  Puttonen Elan ja 37 puuntökkääjä

  Vs: FX Nytro XTX

  Vaatii se näköjään jammukin vähän laittamista ajeluja varten, ettei vaan ole BRP tuotteen yksinoikeus :)
   
 7. AMasa

  AMasa Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  Minkälainen matto sinne mahtuu pyörimään 38,44,51mm??
   
 8. Linski

  Linski sr viper 162 mtx mcx racing kit

  Vs: FX Nytro XTX

  Mulla 51mm matto,etu kennosta suoja raudat poijes.Jos laittaa pitkät läpi vetävät niin liuku kiskojen päitä pitää lyhentää ja laittaa pikku pyörät sinne.
   
 9. PKE

  PKE Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  Miksi? ??? Mulla on 9 hampaiset Brp:n läpivetävät RTX:ssä, eikä ainakaan yhdessä talvessa esiintynyt mitään ongelmaa. Lähelle kyllä menee kun etupukki nipussa, mutta muistelisin ettei ihan ota silti kiinni. Vai onko XTX:n kiskot sitten pidemmät sieltä edestä? Ja jos muutamasta millistä puhutaan nii tuskin niitä pikkupyöriä tarvii.
   
 10. RedneX

  RedneX Member

  Vs: FX Nytro XTX

  Mulla kokeiltiin Yamaha huollossa asentaa 9 pyörillä SnowX mattoa XTX:n läpivetopyörillä ja ei onnistunut vakio liukukiskoilla, kun etupukki nipussa meni tela juntturaan. Kasi pyörilläkin ilmeisesti joutui hieman käsittelemään pyöriä. Olis mahtunut jos tosiaan kiskoista olisi hieman lyhennetty, mutta en halunnut alkaa niitä muokkaamaan.
   
 11. fxjannu

  fxjannu -19 Xterrain 850 RE 3700

  Vs: FX Nytro XTX

  Samoilla 9-hampaisilla kanssa 38mm matto, ja ei ainakaan pohjosen reissulla ilmennyt ongelmia. Tuo 38 sopii juuri pyörimään (pikkasen uutena näkyy matto hankaavan) kun ei ole otettu jäähdyttimen suojaripoja pois.
  Onko tuo faktaa että voi mennä vetotela jumiin? En kyllä ole ennen asiaa kuullut.
   
 12. RedneX

  RedneX Member

  Vs: FX Nytro XTX

  Noh, toimitin kelkan, SnowX 371mmx44mm telan, isot 200mm kääntöpyörät sekä harvaväliset 8 piikkiset (vastaa tiuhan 9 piikkisiä) Yamaha merkkiliikkeeseen ja kohta tuli soitto että ei mahdu alle.
  Puhuivat juurikin tilanteesta missä etupukki nipussa niin lyö telan jumiin. Oliko sitten niin että liut osuivat juuri vetopyöriin, en muista, mutta niitä olisi pitänyt lyhentää. Jäi pikkuisen harmittamaan kun sitten
  joutui alle Back Countryn heittämään.
   
 13. Linski

  Linski sr viper 162 mtx mcx racing kit

  Vs: FX Nytro XTX

  Xtx:n alusta on edempänä.
   
 14. fxjannu

  fxjannu -19 Xterrain 850 RE 3700

  Vs: FX Nytro XTX

  OK.
  No, merkkihuolto ne mulle laitto paikalleen joten vähän ihmettelinkin josko eivät olisi tutkineet, ovat asentaneet useampia jo.
  Itte ei tahdo keretä tekemään , hyvä kun joskus kerkee ajamaan ;D
   
 15. hekkis

  hekkis Sidewinder MTX 153, S4

  Vs: FX Nytro XTX

  Vihdoinkin kahvanlämppärit pelaa kunnolla. Tilasin Jenkkilästä Yamaheaterin, joka tulee ecun ja lämppäreiden väliin. Kahvat lämpeää nyt alle minuutissa ja ero on kyllä todella huima. Asennus onnistuu kotipajallakin ja paketin mukana tulee kaikki tarvittava kaapeleineen. Eipäs voi muutakuin lämpimästi suositella:)

  Eli tällä systeemillä ei tarvitse aukoa kahvoja ja asennelle uusia vastuksia..

  Tilasin samalla kertaa 5 kpl kyseisiä härveleitä ja loput 4 meni Oulun Motormaniin, joten sieltäpä voi kysellä jos kiinnostaa...
   
 16. Tinttara

  Tinttara Apex XTX -12 med Ö

  Vs: FX Nytro XTX


  Mistä osoitteesta tilasit ja mitä maksoi?
   
 17. Sape

  Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

 18. hekkis

  hekkis Sidewinder MTX 153, S4

  Vs: FX Nytro XTX

  Tuo edellinen linkki on juuri se paikka, josta tilasin ko kamppeet..
   
 19. hekkis

  hekkis Sidewinder MTX 153, S4

  Vs: FX Nytro XTX

  Mitä tulee hintaan niin sain isomman erän hiukan edullisemmin, kun ei tarvinnut maksaa postikuluja. 175 dollaria on yhden hinta ja siihen tulee lisäksi postikulut. Empäs osaa sanoa et paljonko postikuluja tulis mutta oliskohan parin kympin luokkaa (suht pieni paketti). Lisäksi hintaan pitää lisätä alv 22% ja tulli 3-4%. Tuliskohan setille hintaa jotain 170 eur Suomeen toimitettuna.
   
 20. hekkis

  hekkis Sidewinder MTX 153, S4

  Vs: FX Nytro XTX

  Onkos kellään kokemusta ohjauksen keventämisestä muuttamalla ohjauksen "välityksiä"? Omaan pailakkaan tehtiin kyseinen muutos ja ainakin pikaisen testilenkin jälkeen ohjaus tuntui selkeästi keveämmältä. Kokonaiskuva muutoksesta on vielä hieman hatara, kun lumiolosuhteet on vielä suht heikot.

  Kyseisessä muutoksessa lyhennetään siis ohjausakselin päässä olevee rautaa (90 asteen kulmassa ohjausakseliin nähden) muutamalla millillä. Tämä muuttaa ohjauksen "välityksiä" siten että ohjaus kevenee. Kolikolla on myös toinen puoli eli kääntösäde kasvaa hieman. Testien mukaan 6mm:n lyhennys olisi hyvä kompromissi tarvittavan voiman ja kääntösäteen välillä. Pikaisten testien mukaan itse en juuri (kesän jälkeen) havainnut kääntösäteessä muutosta. Muutostyöhön menee jotain puolisen tuntia aikaa, kun ohjausakselin käyttää irrallaan. Työhön tarvitaan rälläkkää ja hitsausvehkeitä. Tietysti hitsauskohta on hyvä suojata ruostumista vastaan.

  Villit huhut kertovat että kyseinen muutos tehtäisiin näihin maahantuoja cros over specialeihin.
   

Suosittele tätä sivua