FX Nytro XTX

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Larkko, 11/1/09.

 1. AMasa

  AMasa Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  Ainaki tuossa Crossover specialissa mikä testissä nii on lyhennetty sitä, omasta mielestä nyt ei tarvi kääntää tangosta niin paljon että rupiaa kääntymään.
   
 2. hekkis

  hekkis Sidewinder MTX 153, S4

  Vs: FX Nytro XTX

  tuossa vielä linkki räjäytyskuvaan:

  http://share.ovi.com/media/hekkis.General/hekkis.10030
   
 3. PKE

  PKE Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  On kokemusta. Tosin omasta vielä muuttamatta, mutta viime talvena tuli ajettua RTX Nytrolla josta oli otettu 8mm pois ko. vivusta. Keventää ohjausta ja rauhoittaa keulaa juuri sopivasti.
   
 4. PKE

  PKE Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  Taitaa olla kyllä päinvastoin...
   
 5. AMasa

  AMasa Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  No saattaa olla, mutta omasta mielestä vaan tuntu että se ohjaus on äkänen
   
 6. hekkis

  hekkis Sidewinder MTX 153, S4

  Vs: FX Nytro XTX

  Kyllä se minunkin mielestä pitäisi hidastaa ohjausta. Eli jos vipuvarsi lyhenee niin vivun päässä oleva liikematkakin lyhenee..
   
 7. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Vs: FX Nytro XTX

  Ehdottomasti hidastaa. Tuon kanssa pitää mahdollisesti olla ohjausakselissa stopparit (varmaan siellä onkin), ettei muljahda yli, toisaalta, jos stoppareissa on varaa pikku viilaukseen, niin ketteryyttäkin saa takas, tanko vaan kääntyy pidemmälle.
   
 8. elani

  elani SRViper LTX-15ProBoost,Viking -91,SD Elan-75 ja-82

  Vs: FX Nytro XTX

  Viime sunnuntaina pääsin maistelemaan kamppetaa ja ajoin reilun 100 km:n reissun. Ohjaustankoa joutuu hieman korottamaan. Alusta hieman pintakova näillä 46 mm Öhlisseillä, mutta se hoituu klikkereiden säädöllä. Ohjaus verrattuna Warrioriin on hieman äkäinen Powder Pro suksilla. Ulmerin kytkin kitti toimii loistavasti ja kelkkaa voi ryömittää ihan hidasta kävelyvauhtia ilman mitään ongelmia. Odottelaan lisää lumia ja ajoilmoja, jotta saadaan sisäänajo suorittettua ja päästään testaamaan reilummissa vauhdeissa kampetta.
   
 9. timbou

  timbou Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  On nytten ainakin myynnissä. ostin ite motormanilta. vetokoukun runko on kahdella putkella. ylempi on normi puskurin paikalla ja toinen alapuolella joka tulee sitteen kiinni vielä astinlautoihin. itse koukkukin on todella jämäkän näköinen. Tämä on joku ruottalaisten tekele. Voin kattoa siitä tarrasta sen nettiosoitteen jos kiinnostaa.
   
 10. mikada

  mikada Yamaha Sidewinder 2017

  Vs: FX Nytro XTX

  http://www.yamaha-motor.com/sport/accessories/acscitem500/5/494/2018/15918/all/3/7624/0/main/itemdetail.aspx
  Tuon linkin takaa löytyvään vetokoukku kiinnnitykseen ei kannata ainakaan rekeä laittaa kiinni. On aika lapsellisen näköinen viritys, kun tietää millaisia voimia tulee vetokoukulle, jos vaikka reen laittaa ja sinne 2-3 henkilöä kyytiin. Lähtee kyllä läskeineen irti :D. Itse en kyllä mitään puun kuskaus rekeä laittais RS Venturenkaan perään kiinni ja siinä on kuitenkin aivan eri järeä koukun kiinnitys tuohon verrattuna.
   
 11. timbou

  timbou Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  kyylähän tommosella kötöstyksellä pulkkaa voi vejellä ;D

  se puskurin runko josta minä puhuin löytyy sivulta mnrasing.se ja ainakin motorman myy oulun seudulla tota.
   
 12. hekkis

  hekkis Sidewinder MTX 153, S4

  Vs: FX Nytro XTX

  Mikäs oli paketin hinta?
   
 13. timbou

  timbou Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  puskurin runko 259€ ja koukku 39€.
   
 14. Tinttara

  Tinttara Apex XTX -12 med Ö

  Vs: FX Nytro XTX

  Voi jumalauta, että on kylymä kelekka ajella toi minun uus xtäxä. Korkein tuulilasi eli 36 cm ja sivulle nuo lisä lepareet on laitettu. Mutta silti kyytää näpeille ja naamalle. :( Oisko kellään vinkkiä miten tosta sais yhtään lämpimämmän??
   
 15. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Vs: FX Nytro XTX

  Helpoin tapa;
  tankorukkaset ja oikeanlainen kypärähuppu!
   
 16. Tinttara

  Tinttara Apex XTX -12 med Ö

  Vs: FX Nytro XTX

  Enpä uskalla tanko rukkasia laittaa, jos saattuu tulemaan "tilanteita" niin niihin ei sitten käpälät osukaan niin helposti. Kypärähuppu on tuo Rukan windstopperi, joka suojaa kaulaa ja niskaa melko hyvin.
  Kyllähän sillä reitillä ajelee, vaan jos päivän viiminen pätkä sattuu olemaan vaikka Kitkan ylitys ennen Rukaa iltahämärässä kiristyvässä pakkassäässä, niin saatan joutua jäämään Posiolle yöksi lämmittelemään :eek:
   
 17. JanneR

  JanneR Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  Kylmä se vain kyllä on.

  Tankorukkaset on hyvät, tosin itellä oli hylkeen nahkasta tehyt kintaat, ei palele mutta eipä niillä kyllä syheröäkää ole hyvä vettää.

  p.s. viiko sitte minun pikku poski ;D paleltu ku jäi vinstopperi pois ja ison inarin halkasin.
   
 18. hekkis

  hekkis Sidewinder MTX 153, S4

  Vs: FX Nytro XTX

  Yamaheaterilla saa lisää puhtia kahvanlämmitykseen ja on ainakin itsellä ollut hyvä liikku. Kyseinen Yamaheater mokkula ei vielä kuitenkaan toimi ideaalisesti Apexeissa (2009&2010), ja Nytroissa 2008-uudemmat mallit. Yamaha on muuttanut kahvanlämmittimiä näissä uusimmissa malleissa ja tästä syystä pelkkä Yamaheater ei anna tarpeeksi potkua lämmittimiin jos mennään kylmiin olosuhteisiin (Itsellä toimii hyvin -15 asti).

  Jenkkipoika Rocmaister on kehitellyt lisäboosterin tuohon omaan yamaheateriinsä. Kyseisellä lisäboosterilla pitäisi alkaa homma pelitäämään.

  Boosteri moduuli onkin jo tilauksessa ja pitäisi olla matkalla kohti Suomea.

  Tässä meidän mailinkeskustelusta ote:

  I will have a Booster module for your Nytro out in the next couple weeks.
  The units you have work great on all the sleds with the
  exception of some Apexs(2009&2010 mainly), and the 2008 to current Nytros.
  These sleds need the boost module.

  Jos ei halua lähtä tilailemaan jenkkilästä näitä Yamaheatereita, niin Motormanista Oulusta löytyy muutama hyllystä:) Rock aikoi toimittaa samalla yhden ylimääräisen boosterin, joka päätyy Motormaniin.
   
 19. Larkko

  Larkko Well-Known Member

  Vs: FX Nytro XTX

  Oottekos tukkineet niitä puuterilumenkeräysaukkoja keulasta? Kerää nimittäin kohtuu paljon lunta sinne työkalupussin tietämille. Siitä lampun altako lumi löytää tiensä sinne, vai tuleeko sitä vielä jostaki muualtaki?

  Slydogin Powder Houndeja tuli menneenä viikonloppuna koeajettua reilut sata kilsaa ja ero vakiosuksiin vaikuttas olevan ainaki reitillä positiivinen. Tosin kovalla reitillä vakiotkin pelaa ihan kohtalaisesti. Nyt tuntui kuitenkin sitä, että kelkka menee sinne minne suksen kärjet näyttää. Suksi ei ole kuitenkaan liian tarkka, eikä kelkka poukkoile jokaisen uran perässä. Ohjaus on hieman raskaampi, mutta ei paljon. Maastoon ei ole oikein uskaltanut vielä lähteä kokeileen, kun tuo lumi ei kanna yhtään...
   
 20. snafu

  snafu Member

  Vs: FX Nytro XTX

  Tuntuu tosiaan keräävän lunta tunneliin ja kopan alle. Onko nuitten ritilöitten alla konehuoneessa mitään kohtia mitä kannattais suojata lumelta?
  Millä kärryllä porukka kuskaa XTX:siä?
   

Suosittele tätä sivua