GLX 5900

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä GLX 5900, 27/12/05.

 1. MikaPu

  MikaPu M6000, 5900GLX, IQ600 Wt

  On tää niin hyvä, ei voi mitään

   
  rupsu, Winhha59 ja Fudge tykkäävät tästä.
 2. tdi123

  tdi123 Well-Known Member

  Viime talvena ei meidän perillä ollut lunta ja "uus" polaris tuli vaihdettua mönkijään.
  Nyt on kuitenkin kutina, että joskus vielä lunta saatais ja tuntuu orvolta olla kelkaton. Arvelin että nyt on toteutettava pitkäaikainen haave ja hommattava 5900 itelle.
  En tiedä miksi, mutta ompa upian ja varman oloinen kelkka tuollainen 5900 lts. Heti tulee sellanen fiilis, että nyt ei leikitellä.
  En ole pääsyt ajamaan sellasella, voi se olla melko nautinto? Mutta uskomattoman kevyen tuntunen verrattuna uuden ajan pitkätelasiin. :D
  Ajoni on melkein pelkästään metässä hiippailua paska maastossa, paljon ojia ja louhee, pusikkoo, jossa uudemmissa muovit lentää ja tukivarret kolisee. Välillä on raskas rekikin perässä, tai latuhöylä. Rinteitä täällä myös riittää vaaramaisemissa. Luotettavuus ja ummessa kulku onse ykkösjuttu.
  Privalla saa tarjota tolppakeulaista järkihintaista 5900, eli nuita kanttikoppasia kuitenkin, onko se nyt 89-90 eteenpäin? Extraa jos ois tuollanen karkeempi matto jo vaihdettu.
  Ei mielellään täyttä projektia, jotain laittoa saa toki olla.
   
 3. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  määrittele sana nautinto.. toiset tykkää ku saa keppiä ja toiset kettinkiä.. :D

  ite ajelin umpea ja reittiä pitempääkin matkaa pari kolme talvea latikeulaviisysillä ja sitten tuli kommenderi pihaan. voi sanoa että komukan kans on jo enemmän nautintoa. :rolleyes:
  ajoasento toki on aika kyykky vrt uudempi ja ryhdikkäämpi. hiippailussahan se on hyvä ja tosiaan aika kevyt kelkka. ja uskaltaa ajaa menemään huonommassakin paikassa. reki ja kunnon kuorma puuta tulee perässä että heilahtaapi. tekniikka yksinkertainen kyllä, vaikka ainahan kaikki on mahdollista. oma -91 on vielä latikeula. olikohan se -92 sitten jo lts.. joku muistaa paremmin.
   
 4. tdi123

  tdi123 Well-Known Member

  HAhah se oli sarkasmia :D Vannoin vielä aikanaan kun uus rmk tuli, että en enää "vanhoja" kelkkoja osta. Niillä oli kyllä selkä kipeenä, mutta vois silti olla ihan hyvä omaan käyttöön nykysin, kun niin paljon vähemmän tulee ajeltuu.
   
 5. Motopete

  Motopete Well-Known Member

  Tolppakeula on vm.91 alkaen. -90 on ollut viimeinen latikeula.
   
 6. tdi123

  tdi123 Well-Known Member

  Selvä, kiitos.
   
 7. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  täältä löytyy ainakin -91 ja latikeula vielä. varmaan ylijäämäosista sitte kasattu. :D
   
  tdi123 tykkää tästä.
 8. prantala

  prantala Member

  loppuunajetun ja -käytetyn -84 5900:n tilalle pitäisi sukulaismiehelle hakea seuraavaa ja vähän tuoreempaa 5900:sta (kun vanha mies haluaa tutussa pysyä) lähinnä puunajoon. onko noissa vuosimalleissa jotain merkittävää eroa eli kannattaako suosia tiettyjä vuosimalleja? kiitokset avusta!
   

Suosittele tätä sivua