Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. MMi

  MMi SKS146

  Oliko sama??
   
 2. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Ei näkynyt anti-stab rullia vakiona näissä. Oletteko niitä laittaneet ja minkälaisia?
   
 3. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Miksi kuiten? Eihän niitä tartte laittaa ellei lyhentele liukurunkoja läpivetävien takia. Näin ainaki oli vanhemmissa ja varmaan on vielä uuemmissaki.
   
 4. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Tätä en välittäisi kokea. Matto maksaa messinkiä ja kaskon omavastuukin ottaa viissatasen:confused:
  IMG-20190329-WA0004.jpg
   
 5. Hentte

  Hentte 800 162" RMK -17, AC 600 Snowcross

  Eipä ole moista kantautunut korviin näissä vehkeissä aiemmin. Onko etupukin remmi vakioasennossa ja etupukki vakio reijissä? En ihan hirvittävän yleisenä pitäis tuota ongelmaa mutta eihän niistä pyöristä ikinä haittaakaan olisi.
   
 6. Driver

  Driver Summit X Expert 154" & RS600

  Kaverin -17 axys rmk:sta meni samallalailla kuten kuvassa.
   
 7. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  -18 malliin laitoin. Huomasin ainakin että kelkka rullaa paljon paremmin sen jälkeen ja veikkaan että vaikuttaa väkisellä kulutukseen hieman. Kannattaa kyllä laittaa. Itse laitoin brp:n rullat 20mm akselilla ja väliholkit sopivasta putkesta. Mulla oli hieman ongelmaa rajoitinremmin kanssa kun vakio tulee rullan kohdalle niin laitoin kaksi kapeampaa iskarin molemmin puolin.

  Jos joku tekee sen burantti muutoksen että pidentää rajoitinremmiä rmk:sta niin en ihmettele jos käy nuin että liuku menee matosta läpi. Ei ole kyllä yhtään varaa laskea liukujen kärkeä kun ovat niin loivat ja kiinni matossa jo vakiona. Siis ellei laita rullia samalla kun pidentää remmiä.
   
 8. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Joo no burantti-muutosta ei kannata tehä ellei käytä jyrkempi nokkasia liukurunkoja niinkö herra burantti ite.
   
 9. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Khaoksessa taitaa olla jyrkempi nokkaiset liu'ut.

  Ei tuo liu'un puhkaisema matto ole mikään epidemia. Varmaan sama tapaus mistä myös Driver mainitsi. Kelkka 800 axys Pro Rmk ja taisi olla vakiosäädöissä.
   
 10. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Joo khaoksessa on jyrkemmät liu'ut.
   
 11. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Aivan tai sitte laita niitä rullia. Minun mielestä ne rullat kannattaa laittaa joka tapauksessa. Taitaa olla myös niin että vetarit ei hypi yli niin helposti jos on rullat. Ainakin näin on ollut polariksella. Uudemmissa summiteissa kuulostaa hyppivän yli ja bd:saa taas ei. Bd:ssa rullat vakiona. Viime talvena ihmeteltiin kun kaverin fr hyppi vetarit yli vaikka matto sopivalla tiukkuudella. Mulla bd re:ssa matto roikkui yli 6cm ja ei ikinä hyppinyt. Sama matto ja mulla rullat. Tietysti telasto eri mutta itse veikkaan että rullilla on vaikutusta tuohon. Saa olla vapaasti eri mieltäkin..
   
  Viimeksi muokattu: 29/3/19
 12. MMi

  MMi SKS146

  Sama penkki tuo on. ja hyvä penkki kyl on.
   

  Lisätyt liitteet:

  pezq^ tykkää tästä.
 13. kuuskolme

  kuuskolme Polaris Khaos & Lynx GL360S

  Kuinka herkästi hyppii vakio-osilla tela yli tuommosessa 155 3" rmkoossa? Ja jos läpivetävät laittaa, nii pitääkö 155" vielä lyhentää liukurunkoja? 146" ei tarvinu.
   
 14. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  163 3" ei oo hypänny ku ehkä kerran pari. Jos tuota tekee niin tela on silloin liian löysällä eikä kannata jatkaa hommaa kiristämättä tai kohta tela hyppii vaikka tela ois tiukallakin. Pyörät kuluu siitä yli takomisesta. Eli monteeratkaa kiristys kohilleen ja vakio rattaatkin pelaavat ihan hyvin.
   
  kuuskolme tykkää tästä.
 15. kikoske

  kikoske Pro rmk 850

  Onkos joku päässyt tekemään vertailua RMK 155 2,6" ja 3" välillä? Millaisia mietteitä herättää? Käytetyissä 850 tarjonta näyttäisi painoittuvan 3" versioihin. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, että puna mustat on 2,6" lapulla ja hihnavedolla.
   
 16. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Ruotsinpuolelta kysyin s-postilla liikkeestä kunnon takapuskuria ja koukkua, kun siellä niitä näkyy olevan tyyliin jokatoisessa RMK:ssa ja SKS:ssä mitä kuvissa näkyy. Tuo puskuri on myös järkevä, kun se suojaa tunnelin alataitosta vääntymiseltä, eikä jatka kelkan mittaa samoin kuin se putkipuskuri mihin saa irrallisena j-koukun. Osanumeroksi naapurin myyjä vinkkasi puskurille B0251 ja koukulle B0221. Eipä noita näytä olevan kuin Ruotsin ja Venäjän puolella tarjolla :( Mikähän on, kun Suomesta ei saa? image001.png
   
 17. AOC

  AOC Active Member

  Missä tuo videon alkupätkä on kuvattu?
   
 18. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

 19. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Khaokseen säätövinkkejä khaos_suspension_settings.jpg
   
 20. AOC

  AOC Active Member

  Saisiko yksityisviestinä koordinaatit.. Vaimolla nyt myös pitkä kelkka joten kaksistaan reissataan ja hyviä paikkoja pitäisi löytää kohtuu läheltä Haaparantaa.
  Moskosel ja Riksu vain tuttuja.
   

Suosittele tätä sivua