Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  -18 malliin laitoin. Huomasin ainakin että kelkka rullaa paljon paremmin sen jälkeen ja veikkaan että vaikuttaa väkisellä kulutukseen hieman. Kannattaa kyllä laittaa. Itse laitoin brp:n rullat 20mm akselilla ja väliholkit sopivasta putkesta. Mulla oli hieman ongelmaa rajoitinremmin kanssa kun vakio tulee rullan kohdalle niin laitoin kaksi kapeampaa iskarin molemmin puolin.

  Jos joku tekee sen burantti muutoksen että pidentää rajoitinremmiä rmk:sta niin en ihmettele jos käy nuin että liuku menee matosta läpi. Ei ole kyllä yhtään varaa laskea liukujen kärkeä kun ovat niin loivat ja kiinni matossa jo vakiona. Siis ellei laita rullia samalla kun pidentää remmiä.
   
 2. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Joo no burantti-muutosta ei kannata tehä ellei käytä jyrkempi nokkasia liukurunkoja niinkö herra burantti ite.
   
 3. FFoxi

  FFoxi Khaos is coming. 5900 GLX

  Khaoksessa taitaa olla jyrkempi nokkaiset liu'ut.

  Ei tuo liu'un puhkaisema matto ole mikään epidemia. Varmaan sama tapaus mistä myös Driver mainitsi. Kelkka 800 axys Pro Rmk ja taisi olla vakiosäädöissä.
   
 4. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Joo khaoksessa on jyrkemmät liu'ut.
   
 5. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Aivan tai sitte laita niitä rullia. Minun mielestä ne rullat kannattaa laittaa joka tapauksessa. Taitaa olla myös niin että vetarit ei hypi yli niin helposti jos on rullat. Ainakin näin on ollut polariksella. Uudemmissa summiteissa kuulostaa hyppivän yli ja bd:saa taas ei. Bd:ssa rullat vakiona. Viime talvena ihmeteltiin kun kaverin fr hyppi vetarit yli vaikka matto sopivalla tiukkuudella. Mulla bd re:ssa matto roikkui yli 6cm ja ei ikinä hyppinyt. Sama matto ja mulla rullat. Tietysti telasto eri mutta itse veikkaan että rullilla on vaikutusta tuohon. Saa olla vapaasti eri mieltäkin..
   
  Viimeksi muokattu: 29/3/19
 6. MMi

  MMi SKS146

  Sama penkki tuo on. ja hyvä penkki kyl on.
   

  Lisätyt liitteet:

  pezq^ tykkää tästä.
 7. kuuskolme

  kuuskolme Well-Known Member

  Kuinka herkästi hyppii vakio-osilla tela yli tuommosessa 155 3" rmkoossa? Ja jos läpivetävät laittaa, nii pitääkö 155" vielä lyhentää liukurunkoja? 146" ei tarvinu.
   
 8. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  163 3" ei oo hypänny ku ehkä kerran pari. Jos tuota tekee niin tela on silloin liian löysällä eikä kannata jatkaa hommaa kiristämättä tai kohta tela hyppii vaikka tela ois tiukallakin. Pyörät kuluu siitä yli takomisesta. Eli monteeratkaa kiristys kohilleen ja vakio rattaatkin pelaavat ihan hyvin.
   
  kuuskolme tykkää tästä.
 9. kikoske

  kikoske Active Member

  Onkos joku päässyt tekemään vertailua RMK 155 2,6" ja 3" välillä? Millaisia mietteitä herättää? Käytetyissä 850 tarjonta näyttäisi painoittuvan 3" versioihin. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, että puna mustat on 2,6" lapulla ja hihnavedolla.
   
 10. FFoxi

  FFoxi Khaos is coming. 5900 GLX

  Ruotsinpuolelta kysyin s-postilla liikkeestä kunnon takapuskuria ja koukkua, kun siellä niitä näkyy olevan tyyliin jokatoisessa RMK:ssa ja SKS:ssä mitä kuvissa näkyy. Tuo puskuri on myös järkevä, kun se suojaa tunnelin alataitosta vääntymiseltä, eikä jatka kelkan mittaa samoin kuin se putkipuskuri mihin saa irrallisena j-koukun. Osanumeroksi naapurin myyjä vinkkasi puskurille B0251 ja koukulle B0221. Eipä noita näytä olevan kuin Ruotsin ja Venäjän puolella tarjolla :( Mikähän on, kun Suomesta ei saa? image001.png
   
 11. AOC

  AOC Member

  Missä tuo videon alkupätkä on kuvattu?
   
 12. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

 13. FFoxi

  FFoxi Khaos is coming. 5900 GLX

  Khaokseen säätövinkkejä khaos_suspension_settings.jpg
   
 14. AOC

  AOC Member

  Saisiko yksityisviestinä koordinaatit.. Vaimolla nyt myös pitkä kelkka joten kaksistaan reissataan ja hyviä paikkoja pitäisi löytää kohtuu läheltä Haaparantaa.
  Moskosel ja Riksu vain tuttuja.
   
 15. FFoxi

  FFoxi Khaos is coming. 5900 GLX

  Löytyihän se ruotsalaisen mainostama koukkupuskuri (B0251 + B0221) ihan paikalliselta kauppiaalta hyllystä ja vieläpä aivan kohtuu hinnalla. Jännä, että mainostavat Pollella vain sitä putkihässäkkää kuvien kanssa mihin tulee heiluva irtokoukku.

  Oikein jämäkän oloinen paketti ja tässä on mukana myös tunnelin sisäpuolelle vahvikkeet, niin samalla tulee sekin vahvistettua kunnolla. IMG_20190903_124918.jpg

  Titanin koukku olisi tähän käynyt ja kyllä pätevän oloinen, mutta niin oli valitettavasti sen hintakin.
   
 16. numero

  numero New Member

  Mitenkäs tuo Khaoksen voimalinja mahtaa olla vakiona, onko kelvollinen?

  Ajatus kysymyksen takana on siis, että pistänkö 800 146" sks:n kilkkeitä (vakiot tai ei_vakiot) myyntiin vai onko riski, että niitä kaipailee talven mittaan...
   
  Viimeksi muokattu: 11/9/19
 17. A-J

  A-J -19 850 RMK

  11-74 painot, 140-320 jousi ja 56.42-36 helixillä+160-240jousella pelas ainaki viime vuojen 850pro rmk omaan makuun aivan hyvin. Jos likikään vastaavia osia hyllyssä, niin elä hävitä. Vakiona voimalinja melko mieto..
   
  Prormkpolle tykkää tästä.
 18. FFoxi

  FFoxi Khaos is coming. 5900 GLX

  Hyvinhän 850 RMK:lla näytti olevan menohaluja youtuubissa.

  Mitenhän se Keljon myymä RSR paketti pelittää Khaoksessa kotimaan kuusikkorinteissä? Taisi sisältää kytkimenjousen ja painot.

  Painoistahan on ainakin 850 patriotin kohdalla ollut juttua, että liian kevyet ovat meidän oloihin.
   
  Viimeksi muokattu: 19/9/19
 19. rts

  rts mitähän sitä sit keksis...

  Nythän tietenkin pitää muistaa, että kukaan ei vielä tiedä mitä Khaoksen voimalinjassa on sisällä? Hullua on jos taas menee perse edellä puuhun Polaris voimalinjan kanssa. Ja toinen mikä pitää muistaa, 155 remmivetoisen voimalinjaa taas osa kehui ettei tarvinnut tehdä mitään. Jos puhutaan RMK, ei mielestäni voi yleistää automaattisesti kautta koko linjan? varmaan on samaakin, en ole käynyt tarkistamassa, mutta tuosta Khaoksesta ei oikein vielä osaa sano jos jollakulla ei ole yhteyksiä tehtaalle/maahantuojalle?
   
 20. FFoxi

  FFoxi Khaos is coming. 5900 GLX

  Toivottavasti on jotain tietoa tulevasta voimalinjasta, kun siihen ollaan Suomen oloihin sopivia osia myyty jo merkkiliikkeen puolesta.

  Porukkaan on tulossa rsr-paketilla ja vakiona Khaosta, niin siinäpä ne tulee testattua, mikä niissä on ero käytännön ajossa. Joutuuko vielä vakio-osien perään kyselemään, jos kaverin vakio kiskookin paremmin:D
   
  Prormkpolle tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua