Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  Löytyihän se ruotsalaisen mainostama koukkupuskuri (B0251 + B0221) ihan paikalliselta kauppiaalta hyllystä ja vieläpä aivan kohtuu hinnalla. Jännä, että mainostavat Pollella vain sitä putkihässäkkää kuvien kanssa mihin tulee heiluva irtokoukku.

  Oikein jämäkän oloinen paketti ja tässä on mukana myös tunnelin sisäpuolelle vahvikkeet, niin samalla tulee sekin vahvistettua kunnolla. IMG_20190903_124918.jpg

  Titanin koukku olisi tähän käynyt ja kyllä pätevän oloinen, mutta niin oli valitettavasti sen hintakin.
   
 2. numero

  numero Member

  Mitenkäs tuo Khaoksen voimalinja mahtaa olla vakiona, onko kelvollinen?

  Ajatus kysymyksen takana on siis, että pistänkö 800 146" sks:n kilkkeitä (vakiot tai ei_vakiot) myyntiin vai onko riski, että niitä kaipailee talven mittaan...
   
  Viimeksi muokattu: 11/9/19
 3. A-J

  A-J -19 850 RMK

  11-74 painot, 140-320 jousi ja 56.42-36 helixillä+160-240jousella pelas ainaki viime vuojen 850pro rmk omaan makuun aivan hyvin. Jos likikään vastaavia osia hyllyssä, niin elä hävitä. Vakiona voimalinja melko mieto..
   
  Prormkpolle tykkää tästä.
 4. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  Hyvinhän 850 RMK:lla näytti olevan menohaluja youtuubissa.

  Mitenhän se Keljon myymä RSR paketti pelittää Khaoksessa kotimaan kuusikkorinteissä? Taisi sisältää kytkimenjousen ja painot.

  Painoistahan on ainakin 850 patriotin kohdalla ollut juttua, että liian kevyet ovat meidän oloihin.
   
  Viimeksi muokattu: 19/9/19
 5. rts

  rts mitähän sitä sit keksis...

  Nythän tietenkin pitää muistaa, että kukaan ei vielä tiedä mitä Khaoksen voimalinjassa on sisällä? Hullua on jos taas menee perse edellä puuhun Polaris voimalinjan kanssa. Ja toinen mikä pitää muistaa, 155 remmivetoisen voimalinjaa taas osa kehui ettei tarvinnut tehdä mitään. Jos puhutaan RMK, ei mielestäni voi yleistää automaattisesti kautta koko linjan? varmaan on samaakin, en ole käynyt tarkistamassa, mutta tuosta Khaoksesta ei oikein vielä osaa sano jos jollakulla ei ole yhteyksiä tehtaalle/maahantuojalle?
   
 6. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  Toivottavasti on jotain tietoa tulevasta voimalinjasta, kun siihen ollaan Suomen oloihin sopivia osia myyty jo merkkiliikkeen puolesta.

  Porukkaan on tulossa rsr-paketilla ja vakiona Khaosta, niin siinäpä ne tulee testattua, mikä niissä on ero käytännön ajossa. Joutuuko vielä vakio-osien perään kyselemään, jos kaverin vakio kiskookin paremmin:D
   
  Prormkpolle tykkää tästä.
 7. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Khaos voimalinja:

  Ketjuvedossa 19-44 välitys.
  Kytkin:
  10-72 painot
  Jousi 120-320

  Vartsu:
  Cami suora 42
  Jousi: Black eli 155-222

  Remmivetoiselle en löytänyt tietoja, mutta oletan että siinäkin on vartsu ja kytkin about nuilla hilppeillä.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 8. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  Löytyykö joltain -19 850 Pro Rmk:sta vastaavat tiedot?
   
 9. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  19 Pro 155 (ketjuveto)

  Kejtukoppa: 19-44
  Kytkin:
  Painot 10-72
  Jousi 120-320

  Vartsu
  Cami 42 suora
  Jousi Black 155-222
   
  FFoxi tykkää tästä.
 10. rts

  rts mitähän sitä sit keksis...

  Voi pyhä sylvi, ei näköjään opita yhtään mittään
   
 11. julli

  julli rmk

  kerro lisää. tämä on ihan toimiva setti jota ei tarvi perus turraajan säätää ollenkaan, toimii reitillä, reen vedossa, soseessa ja 2m puuterissa ihan ok ja ei syö remmiä. vetomiehet saa säätää ja saa sitä räväkkyytä ja vetoa lisää, mutta aina menettää jotain muista ominaisuuksista. monet kelkanostajat eivät ole kiinnostuneita säätämään ollenkaan vaan haluavat ajaa. se on perseestä jos säädöt on tehtaalta lähtiessään hierottu vain johonki yksittäiseen osa-alueeeseen sopiviksi ja tavan tourinkiukot joutuu säätämään vailla ymmärrystä.
   
  Hth85, möykkä ja Pistin tykkäävät tästä.
 12. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Ite täysin samaa mieltä!
   
 13. rts

  rts mitähän sitä sit keksis...

  Juu, ei ollut tarkoistus pahoittaa kenenkään mieltä. Kuten about 7 viestiä aiemmin kirjoitin, osa on tykännyt voimalinjasta vakiona. Sitä en vain ymmärrä että tehdään 170hv kelkka ja iso osa tehoista hukataan voimalinjaan. Ei se tarkoita että tehdään paikaltaan 5000kierroksissa liikkeelle pomppaava kelkka jolla ei rekeä voi vetää. Tuo vakio voimalinja vain on "minun mielestä" liian keponen tuolle koneelle. Pienellä viilauksella siitä olisi tehtaalla voinut tehdä vielä paremman, menettämättä sunnuntai ajo-ominaisuuksia. Ja juu, kompromissejähän nuo voimalinjat on, silti ihmettelen,anteeksi
   
 14. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Myö ei ol mitään proo kuskei, mut kyl myö silti todettiin, että oli toi Polariksen vakio voimalinja aika kesyy mallii. Ei se kyl vetäny mihkää ja saatiin myö alkutalven sosekelis Ruotsis remmikäkin palaan. Kaveri sit katteli foorumilt vinkkei ja tilaili osii. Muutamal satasel sai kyl paljon paremmin toimivan voimalinjan. Eikä mennyt kuin yks remmi koko talvena sen jälkeen. Tos kelkas on myös koukku peräs ja sil vedettiin pariin kertaan pientä rekeekin viime talvena.
   
  A-J, Korbimotors, Driver ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 15. Pistin

  Pistin Well-Known Member

  Tottahan tuo että menettämättä muita ominaisuuksia saa voimalinjasta paljon paremmanki tehtyä... mutta Julli tarkoitti tuola varmaan sitä niikuin teistä moni tietää että moni yrittää säätää ja metsäänhän se menee jos ei oikeasti ymmärrä mitä kelkalleen tekee... ja tuo tehtaan voimalinja pelaa yllättävän hyvin kun mennään korkealle täälä meren pinnassa sillä ajaa ok mutta eihän se mikään optimi ole likellekkään mutta ok kompromissi se on ja varmaan juurikin sen vuoksi hyvä kun ei voi jokaiselle toimittaa mieleistä niin siinä on hyvä lähtökohta millä kuiten pärjää kaikkialla kohtuullisesti.
   
  rts tykkää tästä.
 16. Driver

  Driver Summit X Expert 154" & RS600

  Jos ei jaksa tai halua itse väsätä voimalinjaa, niin onhan näihinkin valmiita settejä tarjolla. Esim. DRT:n kitit on valmistettu ja testattu täällä pohjoismaissa, ja on melkoinen ero vakioon.
   
 17. A-J

  A-J -19 850 RMK


  http://parts.polarisind.com/browse/Browse.asp

  Tuolta löytyy Khaoksen voimalinjan osien tiedot ja muittenkin mallien.
  Ja samat osat on paikoillaan, niinkö viimevuotisissa 3" pro rmk malleissakin.

  Remmivetosesta ei oo kokemusta muutako demo vehkeistä, mutta sen mitä niillä ajanu, niin tunnosti keviän puoleiselta niittenkin voimalinja vs koneen potentiaali.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 18. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja 146" SKS Patriot

  Laitetaan tähänkin topikkiin, tarkistakaa paisuntasäiliöltä läppärunkoon menevä vesiletku. Hankaa alavesiletkuun ja varsinkin tps:n nurkkaan niin että 2tkm aikana oli puoliksi oli puhki.
   
 19. kikoske

  kikoske Pro rmk 850

  Tarkoitus oli hankkia ensitalveksi 3" pro rmk, mutta kelkkalehden Khaos esittelyssä kehuttiin remmivedollista mallia ja buranttikin remmiä kovasti kehuu. Nyt heräsi mielenkiinto tuohon 2,6 pro rmk malliin joka on quickdrivella. Kyseistä mallia näyttäisi kuitenkin olevan vähemmän myynnissä, joten taitaa 3" olla suositumpi. Onko foorumilaisilla kokemusta tuosta 155 2,6 mallista?
   
 20. Villemm

  Villemm Summanen

  Kasipuolikkaasta ei tietoa mutta 800 155 remmivedolla on mielestäni hyvä, tuntu hereämmältä kuin ketjuveto. Matalampi lappu ei myöskään haitannu menoa. Ketjuvedossa tosin enemmän valinnan varaa välityksien vaihtoon kuin remmissä, mutta eipä itellä tuntunu että tarvetta muuttaa niitä
   

Suosittele tätä sivua