Yleiset Polaris kelkkoihin liittyvät kysymykset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä wolle, 17/1/13.

 1. Tepi-73

  Tepi-73 Well-Known Member

  Kiitos tiedosta. Eli vaatii uudet pytyt narahtaa kiinni o_O Saako putkitettua?
   
  Viimeksi muokattu: 15/1/17
 2. jäsen z

  jäsen z Polaris Indy 600cc

  Kaverilla catissa jynksähti kiinni. Sillä oli joku nicasil pinta sylkyissä. Se löysi englannista jonku paikan missä se sen korjautti. Jos kiinnostaa ni voin kysästä mikä paikka se oli.
   
 3. jrinnes

  jrinnes Member

  On tullut sattuneesta syystä tutkittua varaosien hintoja tässä viime aikoina ja ainakin tuon 600 IQ:n sylinterin saa ihan suomestakin n. 350€:lla kun vähän selaa Nettivaraosaa. Eli ei välttämättä kannata alkaa lähettelemään entistä minnekään vaan ostaa suosiolla kunnostetun. :)
   
 4. Tepi-73

  Tepi-73 Well-Known Member

  Kunnostettuja saa tuohon 350€, vaatii vanhan korjauskelpoisen vaihdossa. Tai sitten purkukelkasta sopivasti.
   
 5. rehto

  rehto Well-Known Member

  Mikähän tuli -08 700 SB:hen kun ajosta on pihaan jäänyt mutta nyt kun vetäsee käyntiin niin käy hetken aikaa normaalisti mutta sitten alkaa tukehtumaan kun alkaa kone lämpiämään. Lopuksi polttaa jomman kumman tulpan tai vain tukehtuu ja booaa kun yrittää vähän kaasua lirputella. Jäähdytysnesteen lämpöanturin mittasin ja se oli ainakin kunnossa.
   
 6. Hande82

  Hande82 800 sks-16,600rave-10,lynx650-95,winha30


  mittaa se öljysäiliön anturi myös.
   
 7. Sumi

  Sumi Well-Known Member

  Osaisko joku sanoa mikä vois olla vikana kun mittarissa palaa jarrun merkkivalo koko ajan. Jarruvalo kyllä toimii normaalisti. Kuomun johtosarjan purin eikä sieltä löytynyt mitään ihmeellistä. Jännitteensäädin on alle kaksi viikkoa vanha.
  Kelkka on 2008 IQ kaasari
   
 8. Jukzz

  Jukzz XP

  Liberty 600 VES -04 Pro x2 kyseessä.
  Kelkka käynyt alkutalvesta ihan normaalisti. Jossain vaiheessa alkanut prötäämään yläkiekoilla ja syyksi oli paljastanu toisen kaasarin ilmaruuvi joka oli pyöriny auki. Ostin ns. Korjattuna ja nyt ensimmäisiä reissuja tehty niin prötää aina ensin kaasun pohjaan painamisella muutaman kerran tuossa 5-6krpm ja sitten kun on prötäykset tehty ja vauhti kasvanu niin rupeaa jengaamaan ihan normaalisti ja voi ajaa tuppi nurin vaikka kilsan. Ja jos antaa käydä tyhjäkäynnillä vaikka pari minuuttia niin liikkeellelähtö vaikeaa kun prötää.

  Tuntuu että kävis sikarikkaalla mutta vaikuttaako esim jos ilmaruuvit on väärin säädetty niin paljon tuohon?

  Tulpat haen kumminkin huomenna. Mitkä hyvät vai otanko ihan Ngk:ta vaikka? VESsit putsattu entisen omistajan selvitellessä vikaa mutta voiko ne kasata esim väärin? Kaasaritkin pitäis olla pöydällä käytetty... taidan silti avata ne.

  Ja kuuluuko tommonen voimalinjan kolahteleminen tuohon vehkeeseen varsinkin kun pakilta kääntää takas niin losahtaa isosti kun veto tulee päälle? Losahtaa myös moottorijarrun jälkeen joskus kun kytkee vedon takas.

  Edit. Taitaa kolahtelu kuulua asiaan.

  Tuli vaan mieleen että hihna on varissa suht paljon alle lautasten yläreunan niin pystyykö sekin tuota prötäämistä tekemään? Mutta kun se hetken herkuttelun jälkeen ottaa jengaa.. Säädän sen kyllä heti huomenna oikein, tuli vaan mieleen nyt. Ja nyt tulinuita vanhoja topikkeja kahlattua niin jotku kaasareitten letkut mitkä menee imukoteloon niin olleet irrallaan niin aiheuttaneet tuota prötää??
   
  Viimeksi muokattu: 29/1/17
 9. Jukzz

  Jukzz XP  Letkuthan sieltä oli irti imuilmakotelosta, nyt jengaa hyvin.
   
 10. Cumort

  Cumort Active Member

  Onko kukaan törmännyt Fusion 900 -05 kanssa vastaavaan ongelmaan, että ohjausakseli repii Detonaatio anturilta johdot katki? Ite anturi taaksepäin nojaavan kannen alapuolella, ettei vahingossakaan pääse kantta irroittamatta käsiksi.. Vai minkälaista taktiikkaa olette irroittamiseen käyttäneet?
   
 11. Jannne

  Jannne The Un-Known Member

  Muistaako joku kummassa/missä lehdessä oli juttua XR-800 Pollesta. Aikaa kyseisestä vuosi-kaksi-kolme?
   
 12. matti.v

  matti.v Well-Known Member

  1996 vm indy 600 3syl touring. jännitteensäädin ei kestä. viimekeväänä uusittiin se (tarvike) ja lamput paloi taas alle 200km päästä. edellinenkään säädin ei ollu vanha..
  onko tuossa nyt staattorivika vai miksi nuo ei kestä?
  latausjännitettä en oo mitannu, appiukon pilkkikelkkana tuo on joten ite en sillä juuri aja..korjaamaan vaan joudun.
  tuossahan on startti yms mut silti vain 1 johtoinen säädin..?

  olisko jollakin tuohon ehjä staattori halvalla?
   
 13. tunppi

  tunppi Polaris 700 Pro X -03 - Polaris XCR 600 -95

  Mistä lähtisit hakemaan syytä järjettömän kulutukseen? Kelkka 700 ProX -03, kulutus pitkähköllä testilenkillä 80L/100km :D janoinen tämä kone tunnetusti on mutta jotain rajaa nyt.. käy ja kiertää oikeen mallikkaasti, kaasarit pitäs olla säädössä ja synkassa rempan jäljiltä. Ideoita?
   
 14. butriz

  butriz Assault -14

  tuntuu kyllä jo liian isolta mennäkseen koneesta läpi...jossei nyt ihan metrin puuterissa kynnä kokoaikaa..bensaa ei vuoda mistään?
   
 15. tunppi

  tunppi Polaris 700 Pro X -03 - Polaris XCR 600 -95

  Ei ole pikatutkimisella löytynyt vuotoja, kuhan pakkaset löysää niin pitää tutkia tarkemmin. En oikeen älyä mistä se vois vuotaa, säilytyksen aikana bensapinta ei ainakaan vajoa.
   
 16. kuulalaakeri

  kuulalaakeri Active Member

  Onko muilla ollut semmoista ongelmaa että tuommoinen 800 assaultti toimii vain tyhjäkäynnillä ja täyskaasulla? Sillä välillä vain sammuu. Johtosarja mitattu ja kokeiltu kuolleen miehen kytkin ohittaa, mutta ei auta.
  EDIT: niin ja ensin teki tätä ja nyt ei lähde ollenkaan edes käymään
   
  Viimeksi muokattu: 10/2/17
 17. 4moped

  4moped Well-Known Member

  Jotenkin tuntuisi, että käydessä pukkaisi ylivuotoputken kautta pihalle jos ei tosiaan paikallaan ollessa vuoda. Etsi se letkunpää ja teippaa vaikka limpparipullo siihen kiinni ja käy ajamassa pikku lenkki. Tekeekö yli tai alipainetta tankkiin ajon aikana? Yksi vaihtoehto voisi olla myös että tankissa on halkeama ja kun istut penkille niin alkaa vuotaan, mutta pitäisi kyllä vuotaa jonkin verran myös paikallaan ollessa kun bensassahan ei ole pintapainetta ja siten kyllä helposti karkaa pienestäkin reiästä.
   
 18. JEemeliP

  JEemeliP Member

  Polaris Rmk 700 2006, Yhtäkkiä ajossa häviää sähköt eli mittaristo, valot, käsien lämmitimet yms mutta käyntiin ei vaikuta ollenkaan? Releitä vaihdeltu, liittimiä kateltu mutta ei vaikutusta. Kerran aikaisemmin sähköt tuli itestään takasin mutta nyt ei tullut.. Mistä pitäis lähteä vikaa etsimään?
   
 19. tunppi

  tunppi Polaris 700 Pro X -03 - Polaris XCR 600 -95

  Tuo ylivuoto saattas olla, joskus ilman imupönttöä kun käytin niin muistaakseni tuli vähän bensaa sieltä putkesta, normaalistihan ne menee imupönttöön. Mikä saa kaasarissa aikaan sen ylivuotoilmiön jos nyt siitä on kyse? Imupönttöön jos bensa menee niin sieltähän se kyllä pääsee aika huomaamatta valumaan poiskin..
   
 20. Rautane

  Rautane 162HC ja 600 xp-summit

  Bensan pinta on liian korkealla. Kaasarissa on koho, joka seuraa bensan pintaa, ja sulkee sen mukaan kohokammion yläosassa olevaa neulaventtiiliä. Tuon venttiilin kautta tulee bensa kaasariin ja jos se vuotaa niin kaasari alkaa tulvimaan, ylimääränen bensa valuu kohokammiosta ylivuotoletkuun. Myös koho voi olla rikki/ei kellu/jumissa/säädetty väärin, jolloin se ei säädä neulaventtiiliä kiinni silloin kun pitäisi. Jotku kaasarit on ranttuja, jos asentaa liian vinoon niin saattaa kans vähän tulvia.

  Tulvimisongelmat monesti ratkeaa kun vaan aukasee kohokammion ja putsailee kaiken. Vaikkei sieltä mitään varsinaista vikaa aina hoksaa, niin kai siellä joku alkaa ihistää, kun aukasun jälkeen alkaa yleensä pelaamaan. Myös se neulaventtiili kannattaa tarkastaa että on oikein päin, väärin päin asennettuna muistaakseni päästää läpi kokoajan.
   
  Viimeksi muokattu: 11/2/17

Suosittele tätä sivua