BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 14/3/10.

 1. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15

  Suositelkaa toimivia raapijoita. Ei pysty jäisillä reiteillä pahemmin ajeleen ku lämmöt vähän väliä tapissa
   
 2. vetkulilm

  vetkulilm -20 Expert ja -14 Rave Re

  Moni käyttää ihan orkkis.. Muissakin kelkoissa hyväksi todettu
   
 3. Pertuzi

  Pertuzi Aziz20188001553

  Onko sulla alkuperäinen roiskeläppä paikoillaan ja ns.oikeassa asennossa ettei ole taittunut ylöspäin? Tuolla läpän asennolla on iso merkitys ainakin omassa kelkassa. Ja ne orkkis lyhyet raaputtimet alkuperäisinä tai tarvikkeina on tyhjää paremmat.
   
 4. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15

  Alkuperäinen läppä.. kääntyy välillä vittumaisesti telan päälle röpöstelemään.. oon huomannu saman että tarkka asennosta. Jos kääntää ylös, heti karkaa lämmöt, jos taittaa normisti, lämmöt paremmin kurissa mutta läppä maton päällä ku ajelee...alan muokkaan sitä kuumailma puhaltimella tuossa.. pakko varmaan hommata ne brp raapijat...niistäkin tullu näköjään uutta mallia, astinlautoihin kiinnitettävää mallia. Varmaan nuo kiskoon kiinnitetyt paremmat
   
 5. _juhaR

  _juhaR Lynx Xterrain Re 3900

  Onko normaalia että jo puolella tankilla kelkka alkaa puutumaan kun ajaa kaasu pohjassa tarpeeks jyrkkää mäkeä ylös kuten laskettelurinnettä tai ajaa pitkän matkaa umpisessa keula pystyssä? Heti kun kelkan saa vaakatasoon kelkka alkaa pelaa ja kiertää niin kuin pitää...

  Onko vika polttoainetankin muodossa? Vai jotain vikaa polttoainelinjassa, suodattimissa tms vai jossain muussa?


  Toinen kysymys.. onko jotain jippoa siihen ettei pohjapanssarin ja eturungon väliin kertyis niin paljon lunta mikä hetken kuluttua jäätyy?
   
 6. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  @_juhaR otappa tankki irti ja pumppu pois. Tarkista polttoainepaineen säädin että onko pullahtanu puoleksi irti. Mulla oma etekki oli just samoilla oireilla ja tuossa oli vika.
   
 7. _juhaR

  _juhaR Lynx Xterrain Re 3900

  Okei kiitos vinkistä! Harmi kun tankki on täynnä :D ja tekis mieli tarkistaa asia ennen torstaita jolloin lähetään takas itäkairaan. Pystyyköhän tankkia tyhjentää helposti kanistereihin?
   
 8. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Pystyy vaikka lappopumpulla.
   
 9. vm13 3700 Dockeri on alkanut aavistukseen täristää ajossa astinlautoihin, ja vauhdin hidastuessa juuri ennen pysähtymistä kuuluu pieni kuminen vinkasu, meinaakos tuo että moottorin petikumet alkaa olla vaihtokunnossa? Koneena 600 E-Tecci jolla ajettu 6200km.

  Enempi umpista ajaneilta kiinnostais kuulla nuista alustan säädöistä. Tuntuu että tuossa olis parannettavaa umpilumen ominaisuuksissa. Nyt on telaston iskarit ohjesäädössä ja rajotinremmi pisimmällä. Pitäskö nuo vakio emulsio iskarit ekana heittää vaihtoon, vai mistä lähtee säätämään?

  Tuo roiskeläppä täytyy ainakin saada pikairrotettavaks, tuntuu jäävän tunneli sen varaan kun oikeen syvään hankeen ajaa, koska lumi pakkaantuu telan ja läpän väliin, ja sitten tela pääseekin jo kaivaa ittensä tyhjän päälle ja kelkka jää astinlaudoista kiinni.

  Nyt kelkassa paikallaan tuo keulan levennyssarja KYBin tolpilla. Taidan laittaa alkuperäsen kapeen takasin että olis helpompi kallistamalla ohjata tuota. Mutta nostaakos se jopa keulan maavaraa hieman kun laittaa kapeammat tukivarret, jos iskarin pituus säilyy samana? Tuo levennyssetti saattaisi Dockerin vakiotolpilla olla kaupankin jos se jotakuta kiinnostaa.

  Suurkiitos vastauksista jo etukäteen :);)
   
 10. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Tuossahan on liian leveä keula jo vakiona, laita 36". Kannattaa ne tukikumet ainakin tarkistaa onko rikki ja samalla katsoa onko hihnassa jotain vikaa. Ite muokkasin -14vm dockerista perän niin että vaihdoin uudemman mallisen puskurin mikä kääntyy ylöspäin, tunnelin perästä leikkelin peltiä pois, laitoin alumiinilattaa tilalle jäykisteeksi ja muokkasin roiskeläppää sisäpuolelta sellaiseksi että se kääntyy keveämmin ylöspäin. Ei jäänyt enää siitä kantamaan eikä keuliessa ottanut maahan. Matoksi 64mm flexedge 57mm tilalle ellei jo ole. Tuolla tuli ehkä isoin muutos. Laitoin kyllä samalla 2 kääntöpyörää teräsakselilla 4 vakion tilalle kun en reitillä ajanut. Säädettävät iskarit olis hyvät. Kun sai hyvät simmit niin oli parempi ajaa ummessakin.
  Rajoitinremmi oli pisimmässä asennossa, testasin myös kiriä mutta meni niin kankeaksi ettei kehdannut ajaa. Ihan mukava kelkka se oli kun pari kautta rakenteli.
   
 11. Täytyy tutkia joo kun pajalle pääsee, nyt oon pohjosessa mökillä tuon kanssa.

  Tuota perää taidan itekin alkaa veisteleen kevään tullen. Ostitko ihan vaan uuempaan Dockeriin tarkotetun tuon puskurin?

  Matto on vakio tällähetkellä juu.. Jakohan tuossa vissiin on tuo 2.86? Se olis kyllä vielä periaatteessa halpa operaatio vaihtaakin tuo matto kun on niin hyvässä kunnossa nykynen että siitä sais vielä kohtuu rahankin:cool:
   
  Viimeksi muokattu: 20/3/19
 12. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Pistä 64 mm harjalla Challenger Extreme... Tai jos haluat vähä erilaisen niin Composit Talon 67 mm... Se on umpisessa helkkarin hyvä matto, mutta reitillä väh lipokas.
   
 13. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Miksi ei 64mm flexedge? Ainakin jäykän 57mm vakiomaton jälkeen tuntui kelkka paljon notkeammalta flexedgellä.
   
 14. Myykös tuota PowderMax FlexEdgeä muut kun BRP jälleenmyyjät? :confused:
   
 15. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Ei kait. Minusta se oli yllättävän halpa kun viimeksi ostin.
   
 16. Laitoin sulle yv.
   
 17. milohi

  milohi Boondocker RE

  Osaako joku sanoa, että meneenkö 3900 liukurungot heittämällä 3700 runkoon vai pitääkö pukkien kiinnityspaikkoja muutella?
  Ajatuksena, että jos joskus jatkais RE mallin pitemmäksi
   
 18. teme-

  teme- Well-Known Member

  Sormin niin tiukkaan kun saat ja puoli kierrosta auki.
   
 19. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Helppo myös koittaa vartsua eessuntaassun pyörittämällä. Siinä missä "klappi" katoaa, niin ruukaa olla melko hyvä.
   
 20. _juhaR

  _juhaR Lynx Xterrain Re 3900

  Jep polttoainepaineen säädin oli puoliksi irti. Laitoin prikat jos pysyis paremmin kiinni
   

  Lisätyt liitteet:

Suosittele tätä sivua