epäluotettavat kauppakumppanit

Keskustelun 'Myydään, Ostetaan, Vaihdetaan kaikki muu' on aloittanut käyttäjä Pertti1, 14/12/07.

 1. MattiM

  MattiM SKS 850 146

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Nimimerkiltä vanhaVetääParemmi! rovaniemeltä ostin keväällä iskari sarjan iq rmk:hon. Iskarit olivat olleet pätkä IQ:ssa ja myyjä vakuutteli sarjan sopivan myös pidempään. No luotin siihen, mutta kaikki iskarit olivatkin eri mittaisia kuin pitkän vakiot. Muissa ei ole isoa eroa ja varmaan toimivat, mutta takapukin iskari on 3cm liian lyhyt.

  Laitoin viestiä joihin ei tullut vastausta. Soittelin niin aikoi selvittää asian ja ottaa yhteyttä. No eipä ole kuulunut muutamaan kuukauteen...
   
 2. sokerikukko

  sokerikukko Greenpeace E-Tec

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Eikös tällaisessa tapauksessa kannattaisi Ostajankin olla tietoinen minkä mittaisia iskareita on ostamassa? Ja ilman muuta varmistaa etukäteen minkä mittaiset on ollu ja mitä on sinne laittamassa.

  Tietysti mallien välillä ei välttämättä ole kauheaa eroa, mutta kyllä kait nuo pitäs ihan aiheesta aina tarkastaa.
  Kukin tavallaan ja en silti syyttäis myyjää vaan varmistaisin itte ostajana.
   
 3. MattiM

  MattiM SKS 850 146

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Kannattais kannattais, mutta oma hommansa käyttää irti vain mittausta varten ja jos myyjällä on "fakta tietoa" että sopii. Taas tuli koettua että mihinkään ei voi luottaa ja kaikki pitää tehdä itse. ;D
   
 4. sokerikukko

  sokerikukko Greenpeace E-Tec

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Eipä niitä tartte ruuvata mihinkään, netistä sen tiedon varmasti olis löytäny todella pienellä vaivalla. Mutta kyllähän toki myyjän ois pitäny itekki ymmärtää ettei myy mitä vain mihin vain sopivana.
   
 5. basbarduu

  basbarduu Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  ei kannata sulle ainakaan käytettyä kelkkaa myydä ;D
   
 6. olsberg

  olsberg Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Eipä niillä kuiteillakaan paljoa tee, jos eivät täsmää siihen mitä motista löytyy. Ja enempää otamatta kantaa yllämainittuun, on yleensä ollut tapana toisen sanaan luottaa. Enkä ainakaan pahoillani ole että valehtelusta vois joutua vaikka joskus vastuuseenkin.
   
 7. Kaimann

  Kaimann Akuutti kelekkakuume ja krooninen rahapula

  kyllä minä näen eroa vanhassa kelkassa ja vasta rempattuna myytävässä vehkeessä. Vahingolle ei voi mitään, mutta jos ihan valehtelemalla valehtelee kelkkaa paremmaksi kuin se on niin joutaa ottaa turpaan, joko taloudellisesti tai kirjaimellisesti.
   
 8. celtop

  celtop Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Nimi merkki enriikke jätti paketin lähettämättä maksu kyllä kelpas
   
  Wiliperi tykkää tästä.
 9. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Mulukku!
   
 10. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  En sanoisi epäluotettavaksi mutta Putkipeteltä en saanut ostettua mitään vaikka kuinka yritin, myynti ilmoitus täällä kymmenen soittoa joista ehkä kolme tavoittaa tekstareista yksi viidestä, etukäteismaksua vailla mutta ei saa kuvaa otettua tuotteesta vaikka kuinka pyytelee, saamattomuutta vai mitä. Lopulta kyllästyin odottamaan kuvaa ja pyysin bussiennakolla, ei ole vielä tullut (yritin kyllä peruuttaa pyynnön mutta ei vastaile puhelimeen) kuukausi odotettu pyynnön jälkeen ja en aio lunastaa vaikka joskus tulisikin perille...
   
 11. Jimmny

  Jimmny Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Viablelle kiitokset lunastamatta jättämästään paketista. Yleensä on tullut kaupat tehtyä niin myyjänkin kuin ostajankin ominaisuudessa rahat tilille -> paketti postiin -periaatteella mutta tälläkertaa tein poikkeuksen ja laitoin paketin postiennakolla koska ostaja saa kuulemma palkan käteen (?!) eikä näinollen voinut siirtää rahoja etukäteen tilille. Mutta eipä herra käynyt useista lupauksista huolimatta pakettia lunastamassa. Ei ole isoista summista kysymys mutta vit***aa maksella rahdit molempiin suuntiin varsinkin kun kulut alkaa olemaan samaa luokkaa kuin paketin arvo! Että tämmöistä, ensimmäinen kerta tällä foorumilla kun kaupat menee reisille mutta tietääpähän jatkossa olla tekemättä kauppaa tämän hepun kanssa. Ja vimonen kerta kun lähetän mitään ennenkuin rahat näkyy tilillä.
   
 12. Viable

  Viable 850 Pro Rmk 155. -20

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Täysin totta tämä. Sylinteri ja mäntä jäi tosiaan matkahuollosta hakematta. Ymmärrän kiukkusi ja oisin kyllä itekki helisemäsä. Mulla on se sun tilinumero niin korvaan kyllä nuo kulut mitä aiheutu tästä, heti ku talous antaa myöten.

  Ei täsä pahottelut mieltä nosta mutta anteeksi nyt kuitenki.
   
  turboapc tykkää tästä.
 13. polleurho

  polleurho Active Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Siis onko totta että ei ole varaa lunastaa tilaamiaan tavaroita,ei kai nuo oo kullasta tehty?
  Kannataa harkita kelkan myymistä jos ei oo varaa pitää,ihme touhua on.
   
 14. Viable

  Viable 850 Pro Rmk 155. -20

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Vittuako sie sielä huutelet ku et mittään tiiä. Meinaakko että laitan ruisku sylinterin är ärrään? ja vielä leiponeen sellasen?
  Ei oo kullasta ei, mutta niinku sanoin niin hyvitän tämän ja heittäköön sylinterin sen jälkeen vaikka verkonpainoksi, kelkka vaihtu. ja mainittakoon vielä ettei matkahuollolta tullu ensimmäistäkään viestiä että tavara olis ees noudettavissa, eikä todellakaan ollu eka kerta. myyjä kuitenki inffos tästä hyvin mulle, esimerkillistä toimintaa myyjältä. Tiiän että tää on perseestä, en mie täsä puolustele yhtään tekemisiä, kusiset tein ja piste. Korvaan kyllä aiheutuvat kulut.

  Ja pahoittelen herkemmiltä tätä viestiä. Jätetään tämä tähän. "polleurpo" voi laittaa viestiä tai soittaaki jos on vielä jotaki tupinoita. Eiköhän tämä kauppa ole tänne nyt selvitetty, sitä on turha sinun tai kenenkään muunkaan enään spekuloida.
   
 15. Henu

  Henu Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  proxfan jätti paketin lunastamatta matkahuollosta, useista lupauksista huolimatta. Pyytäkää rahat tai ainakin rahtikulut etukäteen tältä tyypiltä.
   
 16. polleurho

  polleurho Active Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Ei koskenu tuo kommentti sinua,on täällä näköjään muitakin jotka ei paketteja lunasta,mut onneks kuitenkin hoidat asian kuntoon siitä plussapisteitä sulle.
   
  turboapc tykkää tästä.
 17. tinoii

  tinoii New Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Alajärven suuntaan jos kauppoja hieroo kelkan osista niin maksu kannattaa ottaa etukäteen ettei tarvi maksaa postikuluja noutamatta jääneestä paketista mennen tullen. Tarvittaessa tarkempia tietoja ko henkilöstä yv:llä.
   
 18. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Pistä näkösälle vaan. Ei noita koijareita kannata suojella!
   
 19. Reverend_

  Reverend_ Nytro /brpmod, X-Rs 850 137"

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Tuli kokeiltua tehdä kauppoja ruotsista. Tarkoitus oli eka maksaa blocket.se:n turvamaksupalvelun kautta mutta se olisikin vaatinut toimiakseen paikallisen tilinumeron, tämän jälkeen meinasin maksaa suoraan myyjän tilille mutta onneksi maksoinkin paypalin kautta. Nyt ehkä saa rahansa takaisin....

  Myyjä vastasi hyvin sposteihin mutta ei kertonut tarkemmin osista muuta kuin että vakuutti olevan erittäin hyvässä kunnossa. Hinta oli myös kohdallaan. Maksoin osat 3.5. ja tähän päivään saakka ei ole pakettia tullut. Seurantanumeron sain lopulta eilen kun kyseenalaistin myyjän rehellisyyden, tuolla numerolla olevaa pakettia ei vaan ole vielä lähetetty vaikka paketti myyjä sanoi laittaneensa sen edellisen kerran 1.6. Ekalla kertaa paketti kuulemma oli palautunut lähettäjälle. Maksun jälkeen myyjä lopetti spostiin vastaamisen mutta tekstiviestillä sain kiinni ja puolenkymmentä kertaa pyysin tuota seurantanumeroa ja aina lupasi laittaa...

  Paypalilla on 45 päivän ajan oikeus riitauttaa kauppa ja sen jälkeen muutama viikko vielä lisäaikaa selvittää asia myyjän kanssa. Jos pakettia ei ole tullut tai se ei ole muuten ok, rahat pitäisi saada takaisin. Näissä pitää olla tarkkana, myyjälläkin on oikeuksia mm. korjata virhe ja jos näitä ei kunnioita paypal ei rahoja palauta. Maksu pitää olla tehty paypalin "I'm paying for goods or services" kautta. Mutta tässä tapauksessa odotan että ratkeaa parhain päin.

  edit 15.6. Rikosilmoituksen mainitseminen sai jannun laittamaan paketin matkaan ja tällä kertaa seurantanumerokin löytyi ja toimii. Jos tämä vielä parhain päin kääntyisi :) Kesti siis 43 päivää maksusta..

  edit Paketti saapui 18.6 ja siinä oli mitä pitikin ja vähän extraa. Rungon osista kun oli kyse purku oli tehty vähän huonosti ja melkein kaikki niitin reiät porattu päin **ttua, mutta tässä tapauksessa saa kiinni kun on tilaa laittaa eri kohtaan.

  Paketti siis lopulta lähti 15.6. ja saapui perille 18.6. Tulee käytettyä paypalia jatkossakin!
   
 20. kari-77

  kari-77 lynxillä mennään

  Mites tämmönen kaveri miikka merisalo ei tule tavara selittää ja selittää.Huomenna tekemään rikosilmoitusta...
   

Suosittele tätä sivua