epäluotettavat kauppakumppanit

Keskustelun 'Myydään, Ostetaan, Vaihdetaan kaikki muu' on aloittanut käyttäjä Pertti1, 14/12/07.

 1. samihirx

  samihirx New Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Moi! Sano vaan sille Teemu Ryhäselle , että ottaa vastuun teoistaan ...hoitaa tämmöset asiat kunnialla..
   
 2. loisteputki

  loisteputki Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  En tunne tapaus Ryhästä. Kyselin lisää ihan mielenkiinnosta.

  Mutta eipä siitä sen enempää, ei muuta kuin good luck sinulle ja kelkallesi...
   
 3. Nykanpe

  Nykanpe Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Kauppalaki on monelle tuntematon. Luullaan että laki koskee kaupan ja kuluutjan välistä kaupankäyntiä. Laki on kaikille sama, oli kyseessä yritys, yhteisö, kunta, valtio, yksityinen ostajana tai myyjänä. Pakkohuutokauppa on ainut mistä ei voi rutista piilevistä vioista. Tavallisessa huutokaupassa myös pitää kertoa ostajalle asiat jotka saattavat vaikuttaa päätöksentekoon. Esim. jos tietää että poijat ajo kelkalla pätkän ilman öljyä ::)
   
 4. GLS/R

  GLS/R Projekteja laidasta laitaan..

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Sami poika kauppaa moooonella foorumilla vaikka mitä ja paras oli että möi mun RC-maasturia omanaan toiselle ja samalla foorumilla missä itsekkin olin..oli netistä napannut kuvan ja möi 300e 2000-3000e arvoista rc auto harvinaisuutta...Tollo.. Joka foorumilla mitä vaan suomessa on niin Sami Sinisalo löytyy bisnestä tekemästä..löytyy puh nonerokin jos joku tarvii..
   
 5. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  olisko auttanut teksti " laite myydään siinä kunnossa kuin se on kaupanteko hetkellä ja sillä ei ole takuuta" ?
   
 6. ParCatti

  ParCatti Arctic Cat M / El Tigre / SKS 850 / X-Trim ACE

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Oikeus totesi juurikin näin. Katsotaan myydyksi siinä kunnossa kuin kaupantekohetkellä on. Sitten taas toisaalta totesivat että ei ollut siinä kunnossa kuin ostaja olisi voinut olettaa.

  Älä Hekuli haasta mua niistä jousista... mä muutan Kööpenhaminaan ja hankin Ruotsin kansalaisuuden.
   
 7. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  en ole vielä kokeillut , jos vain ajatteletkin svenssoniin muuttoa mie hajen sinut takasin .....kele ;D
   
 8. tonysopranos

  tonysopranos New Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Lisätäänpäs tänne uusi epäluotettava kauppakumppani. Ostin kaverilta vetoakselin jota väitti ehjäksi. Saatuani paketin, totesin että osa oli samassa kunnossa kuin omani. Siinä oli kulma-akselin päässä vielä laakerin jämät paikoillaan ja reikä johon tulee se muutaman sentin mittainen "vaijeri", oli tukossa. Näistä vioista myyjä ei maininnut sanallakaan ja nyt kun olen yrittänyt ottaa kaveriin yhteyttä, että haluan rahat takaisin niin ei vastaa viesteihin. Minun elämääni ei tämä 60 euroa kaada, mutta kyse onkin periaatteesta.

  Eli tästä ilmoituksesta ja kaverista kyse: http://www.nettivaraosa.com/moottorikelkan-varaosat-ja-tarvikkeet/1502105

  Lopputulemana jouduin ostamaan toisen osan josta halusinkin sitten vähän enemmän valokuvia.
   
 9. tunppi

  tunppi Polaris 700 Pro X -03 - Polaris XCR 600 -95

 10. kairankulkija

  kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Jos olet myynyt kymmeniä vuosia kelkkoja, saat sen varjolla myydä mitä sattuu ja miten sattuu? Eikö? Jos ilmoitetaan kelkan kilometrit, niin, nimenomaan kilometrit, niin eikö ne ole silloin kilometrit eikä mailit? Ja sehän on pieni asia, että näitä kilometrejä puuttuu ties kuinka paljon nopeusmittarin vaijerin ollessa poikki jo ties mistä asti? Jos lähdetään hakemaan kelkkaa satojen kilometrien päästä pitkään alalla toimineelta KAUPPIAALTA niin olettaisi edes jonkinlaista luottoa olevan kauppiaan kertomaan, eikö?

  Keskilappilaista rehellisyyttä... Asia on kesken ja katsotaan miten käy.
   
 11. Pöllikuski

  Pöllikuski Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Pistipä tässä silmääni tuo nimi Sami Sinisalo.Tuo sälli teki jo useampi vuosi sitten noita samoja kusetus juttujaan,ku minun pojat ajo kartingia.Sillä oli myynti ja ostoilmotuksia kartingfoorumilla ja moni menetti rahaa tai sitten jotakin kartingroinaa tälle samalle kaverille. Sillon tämä oli vielä alaikänen ja joku sai sen isän kautta jotain takas.Mutta nythän tuo sälli on jo täysikänen,eli nythän sen voi sitten etsiä suoraan jo omiin käsiin,jos kellä on tarvis.Eli älkää vaan tehkö tuon hepun kanssa mitään kauppaa se on täys huijari. Meikäläisen kohalle jos sattus joku tuommonen huijaus juttu,niin se on varma että jossakin päin suomea sois ovikello vaikka keskellä yötä ja remat selevviis siltä seisomalta,eikä haittoo olipahan paikanpiälle matkkoo vaikka tuhat kilometrrii.Ei kannata ruveta Lieksalaisten kanssa kujjeilemmaan suattaa tulla noutaja. ;D T:Jone
   
 12. rieban

  rieban sxr 700-01

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Näkyy nuita kusettajia olevan...Laitoin ilmoituksen Tori.fi ja nettimotoon. Vastasi sitten viestillä Jarkko Kautto ja kertoi myyvänsä kaipaamani osat 50€ hintaan.Halusi kuiten etumaksua 30€,ettei jäis paketti noutamatta...Rahat halusi emäntänsä Marika Kauton tilille.Yritin soittaa kysyäkseni lisää,vaan ei vastattu.Yllättäen kummankin numerot prepaideja.Että silleen...Ei se summa,vaan periaate.Jyväskylästä pitäis paketin tulla viikossa Ouluun,vaikka kävellen tuotais. :)
   
 13. KJK

  KJK Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Jatek Import, tämmösestä verkkokaupasta älkää missään nimessä menkö tilaan mitään.Tilaus pitää maksaa ennakkona mutta tavaraa ei tule eikä rahoja takasin vaikka kuluttajaneuvoja yrittäs.
   
 14. Jumitzu

  Jumitzu Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Kun teette kauppaa nii etsikää nimellä,puh numerolla,tilinumerolla googlella ennen ku siirrätte rahaa tjsp.

  Sinisalolla on monia nimiä, carting,fpp,muusikko
  Net,audifinns,nettivaraosat ym.. Eli lähes kaikki foorumit ja monia syytteitä nostettu..
   
 15. Catiska

  Catiska Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Eipä se ole herkkua aina myydäkään. Myin tuossa taannoin viisi lohkolämppäriä, Catin alkuperäisia ja uusia pusseissa. Ilmoituksessa ( http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=100908.0 ) on mainittuna notta passaa tuohon tonnisataseen ja Catin varaosanumero perään. Valitettavasti alkuperäinen myyntiteksti on jo aikaa sitten poistettu kun myin viimeisen, siellä oli tarkemmin speksattu mihin nuo sopii. Mutta, onneksi tuossa otsikossa on vielä se alkuperäinen teksti.

  Menihän nuo kaupaksi mutta yksi sitten viime syksynä osti yhden uudempaan Turbo XF kissaan moisen. Puhelimessa arvelin että saattaahan se käydä tuohonkin moottoriin, sama perusmoottorihan noissa on. Tiedän vain, että se käy Z1-sarjan 1100 vaparikoneisiin (1100T koneesta en tiedä) mitä käytetään TwinSpar-runkoisissa kamppeissa.

  Kaveri ei sitten ilmeisesti vaivautunut tarkastamaan varaosanumerosta asiaa, ilmoitti myöhemmin viestillä että ostaa, ilmeisesti halpa hinta houkutti. Nyt sitten kuukasien päästä haluaisi että palauttaisin hänelle rahat, ei kuulemma käynyt tuohon hänen kelkkaansa. Osa ei ole enää siinä Catin alkuperäispussissa ja aikaakin on hieman vierähtänyt...

  Hän maksoi siitä 130,- sis pakkaus- ja postituskulut. Tarjosin hyvää hyvyyttäni hänelle siitä hyvityksenä 90,- koska tuote ei enää ole samassa myyntikunnossa ja aikaakin on kulunut jo paljon. Sinänsähän minun ei yksityisenä tarvitsisi ottaa koko kampetta takaisin, eikä liikeetkään ota näin monen kuukauden jälkeen takaisin, sähkölaitteita ei monesti ollenkaan.

  Eipä kelvannut, haluaisi enemmän ja koetti uhkailla että laittaa negatiiviset arvostelut... No, kiristäähän voi yrittää, mutta ei hetkauta, ilmoitin että tarjoukseni ei ole enää voimassa.

  Edit: No nyt sitten kelpaisi se minun alkuperäinen tarjoukseni mikä ei ole enää voimassa...
   
 16. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Tuliko lisää uhkauksia?
   
 17. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Tuossa tapauksessa jos olet antanu ymmärtää ettei välttämättä käy niin en hyvittäisi takaisin senttiäkään. Jos ei ostaja viitsi itse tarkistaa asiaa varaosanumeroista niin on aika turha itkeä perään. Asia erikseen jos olisi myyty varmasti käyvänä osana.
   
 18. Rexi

  Rexi XR-S 600 SDI

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  jantteri83 pilasi pienellä asialla koko lopputalven ajot. Vastasi ostoilmoitukseeni että myy ohjaustangon, sitten kun noutaa olisi pitänyt niin ei millään onnistunut. Siinä sitten aikaa kului sopivasti niin oli liikkestäkin ajateltu ohjausranko loppunut, jäi sitten viikonlopun ajoreissu ajamatta :'( Pakko avautua tänne ku ei tollane kaupankäynti ole kovin fiksua..
   
 19. Maunusjokke

  Maunusjokke Lynksi

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  Jos joskus konepuolen virityshommia suunnittelette niin kiertäkää helevetin kaukaa R Verkstan / Jens Lantto Ruotsista !!

  Puoltoista kuukautta ukko venkoillu koneen kanssa vaikka alunperin lupas sen 7-10 päivässä.. aikansa ku pommitti ni kone tipahti vihdoin matkahuoltoon mutta varamännät puuttu ja bensakartta jäi kokonaan saamatta joten palo käämi ja peruin kaupat. Ei vastaile puhelimeen eikä mihinkään muuhunkaan.

  SMP ja PF Racing vaikuttavat ihan asiallisilta pajoilta mitä niitten kanssa olen asioinu..
   
 20. skspolaris

  skspolaris Well-Known Member

  Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

  onko tarvikekeskus nimisellä firmalla mitään osaa tai arpaa tämän viestin kanssa :-\
   

Suosittele tätä sivua