Revin viat

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä tompa, 28/10/06.

 1. JariG_

  JariG_ Well-Known Member

  :eek:
   
 2. peccis

  peccis Assault 850 144" -20

  onko Blair Morgan nimellä varustetussa -04 mallin 600 revissä mitään eroa tavalliseen? muutako se teksti penkissä
   
 3. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

  Kaikissa 04 600ho kaasari reveissähän luki tuo Blair Morgan penkissä ja ei kait siinä ole sdi reviin verraten muuta eroa kuin kaasarit ja väritys.
   
 4. Gameboy

  Gameboy Well-Known Member

  Koska etupukin putken sisähalkaisija on 18mm, niin eikö se kannata laittaa sen paksuinen tanko myös sisään 16mm:sen sijaan.
   
 5. ghostrider

  ghostrider Arctic cat F6

  Mitä vikaa siinä etupukin iskarissa on, kun kaikki sitä haukkuu?
   
 6. rts

  rts mitähän sitä sit keksis...

  Minusta se kyllä oli 16mm ku akselin sinne pukkasin.

  #Mitä vikaa siinä etupukin iskarissa on, kun kaikki sitä haukkuu?"

  Ei kai siinä normi käytössä muuta vikaa ole ku 500km huoltoväli :) niin ku hemmo on melkomonesti sanonu, käsittämättömän tiheään pitää huoltaa johtuen pienestä öljytilasta. ja kai tuolla revin geometriallakin on jotain tekemistä asian kanssa
   
 7. ZetaÄrrä

  ZetaÄrrä Well-Known Member

  noo... onko 600 ja 800 sama alusta, -03 malli lähinnä kiinnostaa. Ja mitä niissä ylleensäkkään on eroa? muutaki ku kone..

  Ai niin.. Onko kiinnostusta niihin etupään pusliin JOS saistehtyä tuossa syssyllä niitä?? Ja mistä ne kannattais tehä.. Mulla on jotaki "fiiberiä" mistä tehä. Semmosta laakeri kuitu hässäkkää..
   
 8. ghostrider

  ghostrider Arctic cat F6

  Mitä hyötyä siitä huollosta on?
   
 9. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  Huollossa laitetaan uudet öljyt ja kaasut l. laitetaan iskari toimimaan niinkuin kuuluu
   
 10. rts

  rts mitähän sitä sit keksis...

  jos et oo kertaakaan huollattanu, kipin kapin suksulla iskarit huoltoon, et usko eroa ennen ku kokeilet.

  #perhefarkku"
  puslille varmasti jossain vaiheessa käyttöä, ei vielä ajankohtasta, mut samahan nuo ois olla valmiina hyllyssä. Sen verran aineesta, että kisavehkeessä (440x), nuo puslat on alumiinia... mut tiiä sitten onko järkevää, alkaako suomään sitten muita paikkoja. Kun ne muovipuslat on siinä juurikin kulutusta/vaihtoa varten.
   
 11. STIGA

  STIGA kelekaton

  elikkä tässä on kuvatus siitä mikä on tulos kun etupukin iskari pohjaa,tämäkin oli simmattu eli oli kummankin puolen vaimennuksia lisätty[​IMG] pahimmat paukut kuulemma olleet jotta iskari työntynyt matosta läpitte.loppupeleissähän tuo on kaitanen juttu,akseli ei maksa kuin 20€ about,tuskin kannattaa oikoa kun on meltorautaa
   
 12. 325

  325 Lynx- sano lapinmies ja pyörty

  Jos etupukin iskari pohjaa ennenkuin etupukin raudat lyö pohjaanlyöntikumeihin niin silloin sulla on alusta todella väärin kasattu. Eli normaalitilanteessa etupukin iskari ei milloinkaan lyö pohjaan, vaan etupukin raudat osuvat pohjaanlyöntikumeihin jotka on kiinni liuissa.

  Tuo akseli vääntyy ihan normi ajossakin.
   
 13. Elukka

  Elukka Ski-doo rev 600 sdi -06

  Kannattaa sorvauttaa jossain se akseli jostain vähän kovemmasta aineesta se alkuperänen on niin pehmee että antaa pikkusen liian herkällä periks...
   
 14. STIGA

  STIGA kelekaton

  yes, sehän se tulee ekana mieleen ,jotta tekis kovemmasta tavarasta ,mutta mutta .mistä se sitte rupeaa porsimaan ,kun alkuperäinen vika(ominaisuus) nyt kuitenkin on ja pysyy.luultavimmin ja melko varmaan vääntää sen jousta pitävän levyn,koskapa on sen vääntänyt tälläkin kertaa.
   
 15. Elukka

  Elukka Ski-doo rev 600 sdi -06

  Joo unohtu sanoa.. Siitä se tosiaan antaa seuraavaks periks. Ite sorvautin siihen huomattavasti jämäkämman senkin "levyn"..Sen jälkeen ei oo etupukki antanut periks, ainakaan viellä...
   
 16. STIGA

  STIGA kelekaton

  voima ei häviä mihinkään,fysiikan laki.eli vahvista mitä vahvistat ongelma siirtyy vain toiseen paikkaan.kyllä se vain on otettava joustoilla ja vaimennuksilla vastaan. ;)
   
 17. JiiKoo

  JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

  Tuota noin tuli tollanen 06 sdi revi haettua tänään kotiin, ja samantien aloin etupukkia irrottaan tota vaffistus operaatiota varten (yrittään) :mad: Mutta ei riitä irvistykset saada etupukkia irti alapäästään mistä se on kiinni liukukiskoissa, 19mm pultin kannat hakaneulajousien takana ja ja kiskojen sisäpuolella 28mm matalat kannat on ongelma kohta joita en saa aukeaan:/ Ei kait niissä vasurikierteet ole??? Ei kehtais koko alustaa irrottaa kait sen pelkän etupukinkin saapi sieltä irroteltua vai?

  Edit. Lähtihän ne irti ja ihan oikeakätiset kierteet olivat vaan tiukassa isolla T:llä :) Ei kellään olis kuvaa vahvistetusta pukista? Tietääkseni tonne putken sisälle vaan umpijööti ja tohon alkuperäiseen sinne tänne porata reikiä joista hitsaa sen umpi jöötin kiinni vai häh?
   
 18. juhve

  juhve SKI-DOO mxz 600 etec irondog 2021

  Ei niissä ainakaan vasenkätisiä kierteitä oo. Onko joku käyttänyt ne irti ja pistänyt ruuvilukitetta tai vetänyt jollain metrin varrella kiinni
   
 19. stm

  stm Well-Known Member

  Ei sinne nyt ihan sentään umpijöötiä kannate laittaa. Olikohan se 18mm:n ulkohalk. putkea mitä mie meinaan näpätä tuohon omaan. Paksuseinämäistä kylläkin saa olla. Päistä sitten vain hitsaa kiinni ja avot.
   
 20. JiiKoo

  JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

  Onko siitä sitten jotain haittaa jos laittaa umpi jöötin...muuta kuin paino??? Ja 22.7 on sen putken sisähalkaisija 3mm seinämällä ainakin mun 06 revissä. Tuntus vaan että ei se sisäputki auta kiertymisrasitukseen jos ei poraile ulkoputkeen reikiä ja niistä hitsaa kiinni???
   

Suosittele tätä sivua