Revin viat

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä tompa, 28/10/06.

 1. 325

  325 Lynx- sano lapinmies ja pyörty

  Kannattaa hitsailla se vahvistusputki kiinni sieltä väliltäkin kun muuten se alkuperäinen putki repee irti ja alkaa pyörimään sen uuden vahviste putken päällä kunnes hajottaa jotain muuta.

  Pari etupukkia olen nähnyt joita ei ole hitsailtu väliltä ja niissä on käynyt juurikin tolleen.
   
 2. JiiKoo

  JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

  Joo näin mieki maalaisjärjellä ajettelin :) Ajattatelin vielä nykästä iskarin korvakkoon saumat sisäpuolellekin, alun perinhän se on hitsattu vain ulkopuolelta. Eiköhän se sitten kestä...eli hajoo joku muu paikka ;D
   
 3. jason_20

  jason_20 Well-Known Member

  Joo suosittelen vahvistamaan sen etupukin heti ensimmäisenä jottei käy näin

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 4. JiiKoo

  JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

  Nyt on vahvistettu etupukki paikoillaan. Ihan umpijöötin laitoin kun en painoa pelkää ;D Kuvat vahvistuksesta jäi eri koneelle, vois neki laittaa näytille jossain välissä jos jotakuta kiinnostaa. Samalla kävin läpi erinäisiä ruuveja kelkasta, niin hokasin että imukurkkujen klemmarit oli löysällä vaikka ei ole enempää kuin 1400km takana ::)
   
 5. STIGA

  STIGA kelekaton

  no näinhän se oli kuin sanoit,väärin kasattu.eli kun etupukinjouset ovat tuossa mallissa kahdessa osassa,niin nämäpä oli laitettu jossainvälissä väärinpäin.lyhyt jousi oli alapuolella kun pitäisi olla päällä.sai aikaan sen jotta vaimentimen varrenpuoleinen pääty törmäsi jousien väliseen sovitelevyyn.
   
 6. JiiKoo

  JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

  Doddii nyt ois kuvia vahvistetusta etupukista ja tekovaiheista klik--> http://www.kelkkalehti.com/kelkkagalleria/index.php?cat=10004
   
 7. Jukka

  Jukka Well-Known Member

  Vinkiksi ton etupukin vahvistamiseksi. Etsikää vanha Exciterin raato ja ottakaa siitä ohjauksen pystyakseli ja katkaiskaa se sopivan mittaseksi ( 2mm lyhyemmäksi kuin mitä on Revin etupukin yläputki). Sen jälkeen etsikää paja jossa on hydrauliprässi jossa tehoa 100 tonniin, ja ei kun ohjausakseli etupukin yläakselin sisään. Ei muuten tarvitse hitsata, on se niin tiukka reikään.
   
 8. ghostrider

  ghostrider Arctic cat F6

  Voisiko joku vielä kertoa -03 revin perän heittelystä, että mikä siihen on suurin syy? Itsellä hakaneulat ovat vaihdettu pyöreisiin. Onkohan entinen omista simmittänyt keskipukin iskarin liian kovaksi, kun se hiljasessa vauhdissa nakkoo aika pahasti, mutta kun ajaa lujempaa, niin silloin ei niin pahasti? Jousikin oli pyöritetty aika kireälle, auttaisikohan, jos sitä vähän pöyrittäisi löysemmälle. Jos ajan kaverin kanssa kaks päällä kelkka menee paljon paremmin, keulien patikossa, mutta kun yksin ajaa, niin nakkoo aika pahasti. Onko iskari siis säädetty liian kovaksi omalle painolleni?
   
 9. vetopyörä92

  vetopyörä92 trailer & shit rmk

  Juurikin näin ;)
   
 10. ghostrider

  ghostrider Arctic cat F6

  Jos tekee vahvistuksen etupukkiin, niin täytyykö se vahvistus putki laittaa sekä ylös että alas? Kuinka lujaa täytyy pohjata, että se vahvistamaton pukki sitten taipuu?
   
 11. jason_20

  jason_20 Well-Known Member

  taitaa onnistua ainoastaan etupukin "yläpäähän" eli siihen putkeen jossa on nämä kiinnikkeet joilla alusta tulee edestä kiinni. Tuohon on kyllä aika vaikea vastata... pistä vaan se vahvistus sinne suosiolla 8)
   
 12. ghostrider

  ghostrider Arctic cat F6

  Toivotaan että jousen löysäys riittäisi. Sekin oli melko tiukalla.
   
 13. Jarzii

  Jarzii jahka vielä joku päivä

  Onko hyvinki tyypillistä rev 600sdi -05:lle, pakille tai pakilta pois oton jälkeinen liikkeelle lähdettäessä kolahdus voimansiirrossa? Jos tämä on tyypillistä niin hyvä, mutta jos ei niin kertokaapa mistä johtuu ja mistä kannattaa vikaa ruveta paikallistamaan, Variaattori, ketjukotelon hilppeet?? ihmetyttää vain ku kelkalla ei oo kilometrejä vasta ku parituhatta..
  P.S sama kolahdus kuuluu joskus myös lukkojarrutuksen jälkeen kun lähtee kiihdyttämään.
   
 14. Kelkkakuski

  Kelkkakuski Kelkaton

  Sama "kolahdus" kuului aikanaan -04 enduro lynessäkin pakin kytkiessä pois päältä ja liikkeelle lähdettäessä sekä lukkojarrutuksen jälkeen kaasua annettaessa.

  Mielestäni se on ominaisuus.

  Edit: Ja kuuluu myös tuo kolahdus kaverin revissäkin. -06
   
 15. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Kolahdus "kuuluu" ominaisuuksiin kun vartsun heliksi jää pakkiasentoon ja eteenpäin lähettäessä loksahtaa takas eteenpäinasentoon. Kannattee ottaa rauhallisesti lähdöt eteen-taakse, kunnes variaattori on oikella puolella helixiä.
   
 16. Jarzii

  Jarzii jahka vielä joku päivä

  Hyvä hyvä hyvä.. sitte saapi poeka jatkaa kolahtelua.. ;)
  Entinenki zx-koppanen kolahteli samanlailla, mutta siinä oliki jo kilsoja melkein 13000 tehtaan laittamilla osilla, ni ajattelin että vanhuuttaan kolisee.
   
 17. ghostrider

  ghostrider Arctic cat F6

  Mikähän oli Revissa vikana, kun keulimisen esto jäi taka asentoon kiinni ja Se rauta, joka lähtee keulimisen eston vierestä hakaneuloihin, oli juuttunut vaaka suoraa kiinni. Kelkka näytti todella pitkältä ja matalalta. Astinlaudat ottivat melkein maahan kiinni. Lämmittelin sitä sitten tallissa vähän aikaa ja perä nousi oikealle korkeudelle. Olikohan se vain jään aiheuttama vika vai vousiko joku olla rikki? Kävin kuitenkin ajamassa ja se toimi ihan hyvin.
   
 18. Reima

  Reima Well-Known Member

  Oliko sulla ne "ei koskaan huolletut" iskarit? Iskarissa voi olla kondensoitunutta vettä ja se voi olla jäätynyt, jos kerran tallissa palasi normaaliin asentoon.
   
 19. ghostrider

  ghostrider Arctic cat F6

  Joo ei niitä ole hyollettu.
   
 20. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Expedition LE 900

  No varmaan kannattais. Tai ainahan sitä voi uusia ostella jos ei kehtaa. Ehkä ne omituiset perän heittelytki saattais siitä loppua ja lukuisat muutkin ongelmat.
   

Suosittele tätä sivua