Revin viat

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä tompa, 28/10/06.

 1. Leader Dog

  Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

  Paljon on tyhjäkäynti rpm.
   
 2. ghostrider

  ghostrider Arctic cat F6

  Vastauksia kehiin yllä olevaan viestiin.
   
 3. polle.

  polle. Ski-doo mxz 600ho sdi -05.

  Se lautanen joka on siinä kierteillä ei ole istukka vaan jousen säätö lautanen tai joku tämmönen, tarkemaa nimeä en tiedä. enivei. Kun katot vaikkapa suksen iskaria sinne mistä se on alhaalta kiinni niin näät siinä semmosen lautasmaisen levyn se on istukka joka sulla on jostain kummansyystä päässy putoamaan etupukin iskaristasi. Noh istukkaha pysyy kiinni jousen ansiosta johon säädetään sitä esijännitystä joka pitää istukan iskarin päässä kiinni. jos jännitys on liian suuri niin iskarin pohjatessa saattaa jousi puhaltaa läpi istukasta joten se on rikki(jotenki näin se menee). Noh jos jousi on niin löysällä että heiluu ylös alas liikettä ei sillä periaatteessa tee sillon mitään istukka tippuu pois koska sitä ei pidä siinä mikään. istukka asennetaan niin niinku ennemmin jo mainittin eli lasket kierteillä olevan lautasen aivan alas jotta saat jousen mahdollisimman alas kans ja saat istukan pullautettua paikolleen. Jos menet purkamaan alustan niin että saat iskarin käteesi niin varmasti huomaat miten se laitetaan sinne ja tietty lähetä kuvaa niin helepompi selittää. Kaikkia kannattaa kokeilla. Esijännityksistä en tiedä paljoa mitään mutta omaan kiilakoppaan panin muutaman millin olikohan 5 vai 6 kun ei tahtonu iskarit eessä kestää (snopro) sitte rupes enemmän ku 50km kestämään.
   
 4. japa75

  japa75 LYNX 600R RE2019

 5. Sibbe

  Sibbe Tiimipäällikkö

  Kyllä kaus loppu. ;D Rahat loppu, ulkona +10 ja ei lunta ja töissä niin kiire että vaikka rahaa jostain irtois niin lappiin ei kerkee...
   
 6. Sibbe

  Sibbe Tiimipäällikkö

  Joo kävin tänään kyselemässä ja kyllä ne kuulemma vastaan tulee kunhan sesonki vähän rauhottuu. Tekevät kuulemma ns. välitöinä. ::)
   
 7. Ässä

  Ässä G4 RS & REX2 RS

  Vuotaako muilla reveissä öljysäiliön korkki? mulla on joka paikka öljyssä kun säiliön korkki vuotaa. ei paljoa, mutta niin paljon kuitenkin, että joka paikka on ihan tarpeeks öljyssä. Jos haen kaupasta uuden niin vuotaako sekin samanlailla kun ei tossa nykyisessäkään näy mitään selvää vikaa kuitenkaan? pieni vika, mutta vituttaa kun koko kelkka on öljyssä..
   
 8. Napsu

  Napsu Guest

  Vuotaa ja korkkikin uusittu takuuseen---> ei vaikutusta. Menee mulla kelkka kohtapuolin takuuhuoltoon ja katsotaan mitä seuraavaksi keksivät(säiliönkaula liian pehmeästä materiaalista tehty, ei pysy pyöreänä kiristyksessä, eli korkkaa).
  Öljyää tosiaan konehuoneen ympäriinsä ja käynnistysnarukin menee uusiksi öljyn vuoksi.
   
 9. Yamppa

  Yamppa Assault 800 &1050

  Jos ei oo takuuhommia, niin vahvikeholkki sinne säiliönkaulaan kierreosan sisäpuolelle. Ainaki parantaa tilannetta.
   
 10. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Tässä halvin versio tohon korjaukseen, en tiiä auttaako sulle välttämättä. Eli kiekka erkkaa kierteisiin, saa korkin tiiviimmin kiinni.
   
 11. Leader Dog

  Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

  Muistaakseni jo vuona 2004 samaa ropleemaa öljysäilöissä ja vaihtoivat korkkeja ja säiliöitä takuuseen ,korkit vaihdettu turhaan koska vika on säiliönkaulan ja korkin yhteensopivuudessa.
   
 12. Puttonen

  Puttonen Elan ja 37 puuntökkääjä

  Laita vanhan lynen bensatankin korkki niin loppuu vuotaminen (tai oikeastaan siihen käy varmaan moni muukin BRP bensatankin korkki). Ainakin mulla loppu öjlyn holvaus kun vaihdoin sen alkuperäisen tilalle. Ainoa miinus on että korkki ottaa hieman lämpöä äänenvaimentimesta ja kulmat saattaa sulaa mutta pitää silti.

  Esim.vanhan mallin lynxin (esim enduro -99) bensatankin korkki jossa on kunnon kumilerstikka tiiviste.
  Mahtuu just ja just paikalle ja kustantaa n. 10-12eur.
  Varaosanumero vois olla: 572230500 (Cap assembly); kannattaa tarkastaa.
  Ohessa huono kuva.

  [​IMG]
   
 13. wangel436

  wangel436 Nytro R-TX SE med ÖHLINS

  Mulla on kanssa jokin bensatankin korkki tuossa omassa revissa ja hyvin toimii(korkin hankin Motorentistä) ;)
   
 14. Antsa

  Antsa 900Ace expe LE & 600 AceT Rene 154"

  mites toi korvausilman saanti on toteutettu?
   
 15. Napsu

  Napsu Guest

  Säiliön kaulalla on ilma-letku, näkyypi kaulan takana n.15 cm:n pätkä.
   
 16. Puttonen

  Puttonen Elan ja 37 puuntökkääjä

  Juu letku ja venttiili löytyy kai melkein joka REV:in öljysäiliön kaulalta (toki kannattaa tarkistaa ennen kuin laittaa umpikorkin). Ajelin monta tonnia tuolla korkilla ilman ongelmia.
   
 17. Jarzii

  Jarzii jahka vielä joku päivä

  Asiasta pahvilaatikkoon... -05:n revin etupukin vaimentimen yläpää ottaa jossain tilanteessa telan sisäpintaan kiinni, ja kaivaa telaan (pyöränohjaus nappuloiden kohdille) monttuja, että kankaat näkyy. onko kellään ollu vastaavaa ongelmaa, jos on niin mikä on auttanu. Epäilen ite, että aikanaan etupukin yläpään petettyä olis ne "telan ohjaus lenkit" nyrjähtäny vahä normaalia matalammaksi. Jos jolaki sattu olemaan tiedossa tai mielenkiintoa mitata sen lenkin korkeus, ni olisin kiitollinen jos ilmoittaisi sen minulle, sekä jos muita mahdollisia syitä tiedossa ko. ongelmaan, niin pistäkää viestiä tulemaan.
   
 18. `pepe`

  `pepe` Well-Known Member

  Lainaus käyttäjältä: `pepe` - Maaliskuu 31, 2008, 03:56:39
  mikä on skiidoossa kun ei anna lyyä kaasua kerrasta pohjaan, vaan sammuu sitten siihen!!??? oisko ruiskussa vika vai missä? vähän aikaa oottelee niin lähtee ihan normaalisti taas käyntiin.. ja kelkka on mxz 600sdi vm.05
  --------------------------------------------------------------------------

  Paljon on tyhjäkäynti rpm?
  ----------------------------------------------------
  1000 paikkeilla tuo tyhjäkäynti on
   
 19. Leader Dog

  Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

  Vaikuttaa kovin alhaiselle,heti alkuun nosta se tuonne 1800rpm -2000rpm.
   
 20. tarppitape

  tarppitape enään Honda 420fe

  onko kellään listaa vuosimalleista, mitä päivityksiä takuuseen on tehty eri vuosimalleissa ( itellä -05 600 sdi)
   

Suosittele tätä sivua